My profile
My profile
Academyexpand_more
Jobbsøkerexpand_more
Bedriftexpand_more
Finn medarbeiderexpand_more
Utvikle ferdigheterexpand_more
Bli en bedre arbeidsgiverexpand_more
Hvorfor samarbeide med ossexpand_more
Guider og artiklerexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
Kontakt ossexpand_more
Våre kontorerexpand_more
Presseexpand_more
Annetexpand_more
Hero image

Jobbsøker? Slik søker du jobb

Jobbsøkingen starter ofte blant våre ledige stillinger der du enkelt kan filtrere søket ditt for å finne jobber som passer for deg. Når du skal søke en eller flere jobber gjør du det enkelt ved å laste opp din CV, eller ved å skape en digital CV hos oss. Vi guider deg gjennom hvert steg fra du finner en jobb til du har søkt på jobben.

Ledige stillinger

Filtrer jobbsøket ditt

Du kan enkelt filtrere våre ledige jobber ette hvilken region eller by du vil jobbe i, hvilken type jobb du ønsker, om du ønsker heltid eller deltidsjobb og om du ønsker å jobber som konsulent eller blir rekruttert. Du kan også velge å bruke søkefeltet til å filtrere eller spesifisere søket ditt ytterligere. Her kan du for eksempel søke etter stillingstitler, språk eller andre ferdigheter; for eksempel "utvikler", "Java" eller "Oslo". Ikke glem å opprette et jobbvarsel for søkene dine slik at du får beskjed om det publiseres en stilling som passer deg.

Slik søker du jobb

1. Opprett en profil med CV

Når du har funnet en eller flere interessante stillinger er det tid for å søke på jobben. Det gjør du gjennom å klikke på "Søk her".

Om du ikke har en profil hos oss kommer du nå til å bli bedt om å opprette en. I din profil kan du laste opp en ferdig CV eller fylle ut informasjonen direkte i profilen. Når du har opprettet profil blir du søkbar for våre rekrutterere, noe som betyr at vi kan kontakte deg med et jobbtilbud utover de jobbene du selv søker på.

Om du allerede har en profil hos oss kommer du til å få følgende valg når du klikker på "Søk her": 1) søk med din profil eller 2) last opp CV.

2. Legge ved søknadsbrev

Komplementer din CV med et søknadsbrev og eventuelle referansebrev, vitnemål eller liknende som kan være interessant for stillingen du søker.

3. Send inn søknaden

Vi anbefaler at du alltid søker på en stilling så snart som mulig ettersom vi screener søknader så snart de kommer inn. Videre er det bare å krysse fingrene for at du blir innkalt på et intervju!

Hva skjer videre?

Vi går så gjennom alle søknader løpende, noe som betyr at vi kontakter kandidater som passer kravene til stillingen i den rekkefølgen søknadene kommer inn. Her kan du lese om rekrutteringsprosessen – steg for steg. Hvor lang tid prosessen tar varierer, men vårt mål er at du skal få tilbakemelding på din søknad innen 2-3 uker.

I din profil kan du hele tiden se og følge med på dine søknadsprosesser.

Mens du venter på tilbakemelding håper vi at du fortsetter å se etter flere karrieremuligheter. Vi han mange ledige stillinger – så sannsynligheten er stor for at det finnes flere som passer for deg.