My profile
My profile
Academyexpand_more
Jobbsøkerexpand_more
Bedriftexpand_more
Finn medarbeiderexpand_more
Utvikle ferdigheterexpand_more
Bli en bedre arbeidsgiverexpand_more
Hvorfor samarbeide med ossexpand_more
Guider og artiklerexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
Kontakt ossexpand_more
Våre kontorerexpand_more
Presseexpand_more
Annetexpand_more
deltidsjobb, deltid, academicwork

Deltidsjobb

Det å ha en deltidsjobb ved siden av studiene vil gi deg arbeidserfaring og muligheter til å utvide ditt nettverk. Å ha en deltidsjobb vil også vise at du kan strukturere hverdagen, er engasjert og ønsker å ta til deg kunnskap og kompetanse. Bare det å være i arbeidslivet kan i mange tilfeller gi deg verdifull erfaring om samarbeid og ansvar. Så langt tiden strekker til anbefaler vi alle studenter å ha en deltidsjobb ved siden av studier.

Se alle våre ledige deltidsstillinger

Kunsten å kombinere jobb og studier

En deltidsjobb kan variere fra noen få arbeidstimer i måneden til 25 timer i uken. Omfanget av det å være student og ha en deltidsjobb er derfor veldig forskjellig. Samtidig er det ofte vanlig at arbeidsgivere er fleksible overfor deltidsstillinger fordi de vet at studiene er din viktigste jobb. Dette betyr at du ofte kan påvirke når, og noen ganger også hvor du gjør jobber. Hold en åpen dialog om arbeidstid allerede i rekrutteringsprosessen, men også når du er ansatt. Finn ut hva som forventes av deg og vær klar over hvor mye du tror du vil kunne jobbe.

Les våre tips for å lykkes med å kombinere jobb og studier.

deltidkonsulent

Deltidsjobb som konsulent

Å være ansatt i en deltidsjobb ved siden av studiene er en fin måte å tilegne seg nyttig arbeidserfaring på. Du bygger ikke bare CV-en din men du skaper også et større profesjonelt nettverk. Er du ansatt i Academic Work vil du være ansatt som konsulent, mens din arbeidsplass vil være hos vår samarbeidspartner.
Våre samarbeidspartnere benytter seg av denne løsningen av flere årsaker. Blant annet for å ta unna arbeidstopper og ferieavvikling, men også som en rekrutteringskanal til heltidsstillinger når du har avsluttet studiene.

sommerjobb

Sommerjobb og springbrett for karrieren

Et hot tips er å se på deltidsjobb som en mulighet til tidlig sommerarbeid. Mange av de selskapene vi samarbeider med ønsker ofte at de studentene som allerede jobber hos dem skal være sommervikar. I tillegg kan en deltidsjobb også være en unik mulighet til å kapre en fulltidsstilling etter studiene er avsluttet.
I Academic Work ønsker vi å tilby deltidsjobb innen alle forretningsområder, da vi i dag har jobbsøkere med alle mulige interesser og kompetanseområder. Det er trygt å være ansatt hos oss, og du vil få tett oppfølging av din Consultant Manager.

Visste du at...

En deltidsjobb gjør det mulig å spe på studielånet. I 2019 kan du tjene helt opp til kr 182 575 kr ved siden av det maksimale stipendet, som tilsvarer over 15000 i måneden! Selv om du kan tjene mye ved siden av studielånet kan det være greit å være obs på at når du overgår den maksimale grensen vil Lånekassen kutte ned på prosentandelen som blir til stipend og dermed øke lånet. Les mer om stipend og lån på deres sider.