My profile
My profile
Academyexpand_more
Jobbsøkerexpand_more
Bedriftexpand_more
Finn medarbeiderexpand_more
Utvikle ferdigheterexpand_more
Bli en bedre arbeidsgiverexpand_more
Hvorfor samarbeide med ossexpand_more
Guider og artiklerexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
Kontakt ossexpand_more
Våre kontorerexpand_more
Presseexpand_more
Annetexpand_more
rekruttering bemanning oslo

Bemanning- og rekrutteringsbyrå i Oslo

Academic Work har kontor i Nydalen i Oslo med enkel tilgang til kollektivtransport, cafeer, butikker og restauranter. Du finner oss i Torgbygget, rett ved siden av BI Oslo. Med T-banen, buss og trikk rett i nærheten er det lett å komme seg til kontoret fra hvor som helst i byen. Du kommer opp til vårt kontor ved å ta heisen (eller trappen om du vil) opp til 5.etasje.

Kontakt oss

Vi er ditt rekruttering- og bemanningsbyrå i Oslo

Fra vi opprettet vårt første kontor i Norge har vi fått mye erfaring og kjennskap til markedet i Oslo og omegn. I 2010 etablerte vi vårt nye kontor i Trondheim, Norges studenthovedstad. Studenter er en viktig målgruppe – det er disse som har den ferskeste kunnskapen og kompetansen, og mest motivasjon og driv. I Oslo jobber vi tett med studentmålgruppen, men har også opparbeidet et stort nettverk av erfarne kandidater innen områder som IT, teknologi, økonomi, administrasjon, salg, og mange fler. Enten du har behov for nyutdannede kandidater eller noen med mer erfaring – vi kan hjelpe deg!

Våre tjenester i Oslo

Rekruttering

Vi hjelper deg med å finne din nye medarbeider. Vi hjelper deg med hele rekrutteringsprosessen og presenterer kandidater som vi passe stillingen og din bedrift. Les mer om våre rekrutteringstjenester her.

Bemanning

Har du behov for ferievikarer eller flere ansatte til et prosjekt? I Academic Work hjelper vi deg med å finne konsulenter som passer deg og ditt behov. Les mer om våre bemanningsløsninger her.


HR Business Partner

Ønsker du å gjøre deler av rekrutteringsprosessen selv, men trenger hjelp til enkelte trinn? Vi tilbyr fleksible løsninger for deg som ønsker å holde i deler av prosessen selv. Les mer om hvilke deler av rekrutteringsprosessen vi kan hjelpe deg med.

AW Academy

Academy er fremtidens utdannelse. På 12 uker utdanner vi motiverte og dedikerte kandidater i et spesifikt emne som blant annet C#.Net- eller JavaScript-utviklere, Dataanalytikere eller Cyber Security-konsulenter. Les mer om AW Academy og programmene her.

Kontaktinformasjon

Telefon: +47 23 00 90 70
Vi er tilgjengelig på telefon mandag til fredag fra 08.00-16.00.

E-post: info@academicwork.no

Adresse: Nydalsveien 33, 0464 Oslo
Du finner vårt kontor i 5.etasje i Torgbygget i Nydalen. Du finner heisen i 1. etasje.

Parkering
På Nydalen er det både gateparkering og parkeringskjeller. Rett under Torgbygget, hvor vi holder til, er det en parkeringskjeller med innkjøring fra både Nydalen Allé og Nydalsveien.

Kollektivtransport
Det er enkelt å reise kollektivt til og fra Nydalen. Utenfor BI stopper bussene 30, 37, 51, 56 og 58. I tillegg går T-banelinjene 2, 4 og 5 til Nydalen.