My profile
My profile
Academyexpand_more
Jobbsøkerexpand_more
Bedriftexpand_more
Finn medarbeiderexpand_more
Utvikle ferdigheterexpand_more
Bli en bedre arbeidsgiverexpand_more
Hvorfor samarbeide med ossexpand_more
Guider og artiklerexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
Kontakt ossexpand_more
Våre kontorerexpand_more
Presseexpand_more
Annetexpand_more
Bemanning Trondheim

Bemanning- og rekrutteringsbyrå i Trondheim

Skal du ansette nye medarbeidere? Eller er du på utkikk etter nye karrieremuligheter? I Trondheim forener vi selskaper og team med deres nye medarbeidere. Vårt kontor ligger i nye lokaler på Solsiden, nær både byen og kollektivtransporten. Her jobber vi med både bemanning og rekruttering av young proffesionals innen alle forretningsområder. Velkommen!

Kontakt oss

Vi er ditt rekruttering- og bemanningsbyrå i Trondheim

Fra vi opprettet vårt første kontor i Norge har vi fått mye erfaring og kjennskap til markedet i Oslo og omegn. I 2010 etablerte vi vårt nye kontor i Trondheim, Norges studenthovedstad. Studenter er en viktig målgruppe – det er disse som har den ferskeste kunnskapen og kompetansen, og mest motivasjon og driv. I Trondheim jobber vi tett med studentmålgruppen, men har også opparbeidet et stort nettverk av erfarne kandidater innen områder som IT, teknologi, økonomi, administrasjon, salg, og mange fler. Enten du har behov for nyutdannede kandidater eller noen med mer erfaring – vi kan hjelpe deg!

Våre tjenester i Trondheim

Rekruttering i Trondheim

Vi hjelper deg med å finne din nye medarbeider. Vi hjelper deg med hele rekrutteringsprosessen og presenterer kandidater som vi passe stillingen og din bedrift. Les mer om våre rekrutteringstjenester her.

Bemanning i Trondheim

Har du behov for ferievikarer eller flere ansatte til et prosjekt? I Academic Work hjelper vi deg med å finne konsulenter som passer deg og ditt behov. Les mer om våre bemanningsløsninger her.


Din HR Business Partner i Trodheim

Ønsker du å gjøre deler av rekrutteringsprosessen selv, men trenger hjelp til enkelte trinn? Vi tilbyr fleksible løsninger for deg som ønsker å holde i deler av prosessen selv. Les mer om hvilke deler av rekrutteringsprosessen vi kan hjelpe deg med.

AW Academy Trondheim

Academy er fremtidens utdannelse. På 12 uker utdanner vi motiverte og dedikerte kandidater i et spesifikt emne som blant annet C#.Net- eller JavaScript-utviklere, Dataanalytikere eller Cyber Security-konsulenter. Les mer om AW Academy og programmene her.

Kontaktinformasjon

Telefon: +47 23 00 90 70
Vi er tilgjengelig på telefon mandag til fredag fra 08.00-16.00.

E-post: info@academicwork.no

Adresse: Bassengbakken 1, 4 etg, 7042 Trondheim

Parkering
På Solsiden er det både gateparkering og parkeringshus. Du finner parkeringshuset under vårt bygg, samt parkeringshuset som ligger ved Solsiden kjøpesenter.

Kollektivtransport
Nærmeste bussholdeplass er Solsiden og Buran. Her er det flere knutepunkter inn og ut av sentrum.