Bemanning- og rekrutteringsbyrå i Trondheim

Skal du ansette nye medarbeidere? Eller er du på utkikk etter nye karrieremuligheter? I Trondheim forener vi selskaper og team med deres nye medarbeidere. Vårt kontor i Trondheim ligger ved Nidelven på Nedre Bakklandet rett ved Bakke Bru, nær både byen og kollektivtransporten. Her jobber vi med både bemanning og rekruttering av young professionals innen alle forretningsområder. Velkommen!

Kontakt oss

Vi er ditt rekruttering- og bemanningsbyrå i Trondheim

Fra vi opprettet vårt første kontor i Norge har vi fått mye erfaring og kjennskap til markedet i Oslo og omegn. I 2010 etablerte vi vårt nye kontor i Trondheim, Norges studenthovedstad. Studenter er en viktig målgruppe – det er disse som har den ferskeste kunnskapen og kompetansen, og mest motivasjon og driv. I Trondheim jobber vi tett med studentmålgruppen, men har også opparbeidet et stort nettverk av erfarne kandidater innen områder som IT, teknologi, økonomi, administrasjon, salg, og mange fler. Enten du har behov for nyutdannede kandidater eller noen med mer erfaring – vi kan hjelpe deg!

Våre tjenester i Trondheim

Rekruttering i Trondheim

Vi hjelper deg med å finne din nye medarbeider. Vi hjelper deg med hele rekrutteringsprosessen og presenterer kandidater som vi passe stillingen og din bedrift. Les mer om våre rekrutteringstjenester her.

Bemanning i Trondheim

Har du behov for ferievikarer eller flere ansatte til et prosjekt? I Academic Work hjelper vi deg med å finne konsulenter som passer deg og ditt behov. Les mer om våre bemanningsløsninger her.


Din HR Business Partner i Trodheim

Ønsker du å gjøre deler av rekrutteringsprosessen selv, men trenger hjelp til enkelte trinn? Vi tilbyr fleksible løsninger for deg som ønsker å holde i deler av prosessen selv. Les mer om hvilke deler av rekrutteringsprosessen vi kan hjelpe deg med.

AW Academy Trondheim

Academy er fremtidens utdannelse. På 12 uker utdanner vi motiverte og dedikerte kandidater i et spesifikt emne som blant annet C#.Net- eller JavaScript-utviklere, Dataanalytikere eller Cyber Security-konsulenter. Les mer om AW Academy og programmene her.

Kontakt oss

Kontaktinformasjon

Telefon: +47 23 00 90 70
Vi er tilgjengelig på telefon mandag til fredag fra 08.00-16.00. Du kan også kontakte oss via vår chat, hverdager mellom 09.00 og 15.00.

E-post: info@academicwork.no

Adresse: Nedre Bakklandet 58 C 7014 Trondheim

Parkering
På Bakklandet er det både gateparkering, og rett ved inngangen til vårt kontor finner du Bakklandet P-hus med gode parkeringsmuligheter.

Kollektivtransport
Nærmeste bussholdeplass er Bakkegata hvor både linje 1, 12, 20, 21, 22, 23, 25, 70, 71 stopper.


Skal du søke jobb i Trondheim? Slik søker du jobb

Vi hjelper studenter og nyutdannede som er klare for å ta sitt neste steg i karrieren! Jobbsøkerprosessen starter ofte blant våre ledige stillinger i Trondheim, hvor du enkelt kan filtrere søket for å finne jobber som passer deg. Når du skal søke på en eller flere jobber, gjør du det enkelt ved å laste opp din CV, eller fylle ut CV-en manuelt i vårt system. Vi veileder deg gjennom hvert trinn fra du finner en jobb til du har søkt på den. Du kan enkelt filtrere søket etter hvilken region eller by du vil jobbe i, hva du vil jobbe med, om du vil ha en heltidsjobb eller deltidsjobb, og om du ønsker å jobbe som konsulent eller bli rekruttert.

Hva skjer etter jeg har søkt jobb?

Rekrutteringsprosessen starter med en gang du har søkt på en stilling. Vi går gjennom alle CV-er og søknader fortløpende, noe som betyr at vi kontakter kandidatene som passer kravprofilen i den rekkefølgen søknadene kommer inn. Hvor lang tid prosessen tar varierer, men vårt mål er at du skal få tilbakemelding på din søknad innen 2-3 uker. I din profil kan du hele tiden se og følge hvor du er i prosessen.

Mens du venter på tilbakemelding håper vi at du også ser på flere karrieremuligheter i Academic Work. Søk gjerne på flere jobber – så er sannsynligheten større for at du får en jobb.

Skal du på intervju hos oss i Trondheim? Slik forbereder du deg.

Uavhengig om du er helt ny på arbeidsmarkedet eller har arbeidserfaring fra tidligere kan det være nervepirrende å gå på et intervju. Det som er viktig å huske er at en invitasjon til et intervju er et bevis på at du er interessant for stillingen. Les mer om hvordan du forbereder deg til intervjuet på best mulig måte.

Ledige stillinger i Trondheim
Del artikkelen