My profile
My profile
Academyexpand_more
Jobbsøkerexpand_more
Bedriftexpand_more
Finn medarbeiderexpand_more
Utvikle ferdigheterexpand_more
Bli en bedre arbeidsgiverexpand_more
Hvorfor samarbeide med ossexpand_more
Guider og artiklerexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
Kontakt ossexpand_more
Våre kontorerexpand_more
Presseexpand_more
Annetexpand_more
Hero image

Guider og artikler

Academic Work har over 20 års erfaring innen rekruttering og bemanning. Vi har lært mye i løpet av denne reisen, og vi ønsker å dele vår erfaring deg som er arbeidsgiver.

Hvorfor velge Academic Work?

Intervjuguide

Intervjuet er et viktig steg i rekrutteringsprosessen. I vår intervjuguide har vi samlet våre beste artikler om hva du bør tenke på før, etter og under intervjuet. Lær mer om både intervjuteknikker og digital rekruttering og ta del i våre beste tips før neste kandidatintervju.

Onboarding

Når rekrutteringsprosessen er fullført og du har funnet den rette personen for jobben, er det tid for onboarding. Men hva bør du tenke på for å gjøre onboardingen så god som mulig? På denne siden har vi samlet alt du trenger å vite, uansett om du planlegger en fysisk eller digital onboarding-prosess.

Slik utvikler og engasjerer du dine medarbeidere

Vi legger ofte mye fokus på hvordan vi rekrutterer den rette kandidaten, men å utvikle og engasjere dine ansatte, når de først er på plass, er minst like viktig.

Avstandsledelse og hvordan det blir en suksess

Måten vi bruker digitale kommunikasjonsplattformer i arbeidslivet i dag stiller andre krav til ledelse, og behovet for avstandsledelse blir stadig vanligere. Her er våre tips til hvordan du som arbeidsgiver kan lede på avstand ved bruk av digitale løsninger.