Å jobbe gjennom Academic Work

Å jobbe gjennom et bemanningsbyrå handler for mange om å få hjelp til å starte sin karriere, prøve ulike jobber før man bestemmer seg for hvilken yrkesretning man vil gå, eller rett og slett skaffe seg ulik kompetanse man har nytte av både i nåværende og fremtidig jobb.

Se alle karrieremuligheter

Som bemanning- og rekrutteringsbyrå samarbeider vi med våre kunder for å finne rette person til rett jobb. Hva innebærer dette? Jo både vi som ansetter deg som konsulent, og kunden som leier inn din arbeidskraft gjennom oss, er ute etter den personen som er best egnet til å utføre jobben som skal gjøres.
Vi i Academic Work har som mål å være en karrierepartner for deg. Enten du jobber på et prosjekt hos en av våre kunder, på ett eller flere ulike midlertidige oppdrag eller i et vikariat, så vil vi som arbeidsgiver gjøre det vi kan for at du utvikler deg og har en jobb du trives med.

Bemanning eller rekruttering?

I dag tilbyr vi to ulike tjenester til våre kunder som er av betydning for deg som kandidat eller fast ansatt konsulent i Academic Work.

Rekruttering innebærer at vår kunde har et permanent behov, og bruker oss til å finne rett kandidat, hvor de ansetter deg direkte i sin bedrift. Jobbsøkerprosessen ser relativt lik ut for deg som søker, men Academic Work er da ikke din arbeidsgiver.


Bemanning innebærer at vi ansetter deg fast i Academic Work. Som fast ansatt konsulent i Academic Work har du de samme rettigheter som alle andre arbeidstakere. Du har en arbeidsavtale med oss som skal gi forutsigbarhet iht. lønn og stillingsprosent, supplert av en oppdragsbekreftelse som i detalj forteller om lønn&vilkår, arbeidsoppgaver osv. for det oppdraget du skal jobbe på i en avtalt periode. Når oppdraget er avsluttet, jobber vi sammen med deg for å finne nye oppdrag hos en av våre andre kunder.

Vi syntes det er helt fantastisk å kunne hjelpe våre kunder med å løse deres personalbehov, og minst like fantastisk er det å kunne hjelpe young professionals til sin drømmejobb eller et steg videre i karrieren. Som fast ansatt hos oss håper vi du du får mange verdifulle erfaringer å ta med deg videre i arbeidslivet, og skulle det dukke opp en mulighet for at vår kunde ønsker å ansette deg fast i sin bedrift etter endt oppdrag eller vikariat stiller vi oss ikke i veien for det. Vi tror som sagt på å være en karrierepartner for deg!

Ønsker du å få tilsendt stillinger tilpasset deg? Opprett jobbvarsel hos oss, så får du stillingene med en gang de kommer ut.

Del artikkelen