My profile
My profile
Academyexpand_more
Jobbsøkerexpand_more
Bedriftexpand_more
Finn medarbeiderexpand_more
Utvikle ferdigheterexpand_more
Bli en bedre arbeidsgiverexpand_more
Hvorfor samarbeide med ossexpand_more
Guider og artiklerexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
Kontakt ossexpand_more
Våre kontorerexpand_more
Presseexpand_more
Annetexpand_more
jobbe-gjennom-academicwork

Å jobbe gjennom Academic Work

Å jobbe gjennom et bemanning- og rekrutteringsbyrå som Academic Work kan være til stor hjelp for de som ønsker å starte sin karriere, eller for de som ønsker å prøve ulike jobber før de bestemmer seg for hvilken yrkesretning de vil ta. Det er også en god mulighet til å tilegne seg ulike ferdigheter man vil få bruk for senere.

Dette gjør Academic Work

Academic Work er et bemanning- og rekrutteringsbyrå som samarbeider tett med sine kunder for å finne riktig kandidat til deres bedrift, enten det er heltid, deltid, midlertidig oppdrag eller vikariat. Vi ønsker å være din karrierepartner, og gjør alltid vårt beste for at du skal kunne utvikle deg og trives i jobben.

Våre tjenester – rekruttering og bemanning

I dag tilbyr vi to ulike tjenester til våre kunder – rekruttering og bemanning. Rekruttering innebærer at vår kunde har et permanent behov og ønsker å bruke oss til å finne riktig kandidat. De ansetter deg da direkte i sin bedrift og blir din arbeidsgiver. Ved bemanning blir du ansatt fast som konsulent i Academic Work. Du vil da ha samme rettigheter som alle andre arbeidstakere, og du vil ha en arbeidsavtale med oss som i detalj forteller om lønn og vilkår, stillingsprosent, beskrivelse av arbeidsoppgaver, og lignende for det oppdraget du skal jobbe på i en avtalt periode. Når oppdraget så blir avsluttet, samarbeider din consultant manager med deg for å finne nye oppdrag hos en av våre andre kunder.

Nyttig informasjon

Hos oss kan du registrere CV-en din og gjøre søknadsprosessen enda mer effektiv. Oppretter du jobbvarsel får du også beskjed når det dukker opp nye stillinger. Er du heltids- eller deltidskonsulent kan du lese alt om din ansettelse under din profil. Der finner du all informasjon om lønn, forsikring, pensjon og fordeler du har hos oss i Academic Work. Har du spørsmål vedrørende ditt ansettelsesforhold eller noe annet, kan du ta kontakt med din tildelte consultant manager eller se på vår FAQ. Kontaktinformasjon for jobbsøkere finner du her.

Hva det vil si å være konsulent i Academic Work

Jobbsøkerprosessen ser relativt lik ut for begge tjenestene, men ved bemanning er det Academic Work som er din arbeidsgiver. Å være konsulent vil derfor si at du er ansatt hos oss, men utleid til en av våre kunder som har behov for arbeidskraft. Det er vi som betaler ut lønnen din og følger deg opp under hele ansettelsesperioden din. For oss er det viktig at våre konsulenter trives uansett hvor de jobber, og vi er svært opptatt av at du føler deg trygg, velkommen og velinformert under hele ditt ansettelsesforhold.

Din karrierepartner – vi støtter deg under hele din periode som konsulent

Som konsulent i Academic Work vil du få tildelt en dedikert consultant manager som er tilgjengelig for deg under hele ansettelsesperioden, og som vil være din kontaktperson under ditt oppdrag. Oppgaven til din consultant manager vil være å veilede deg når du har spørsmål om din ansettelse, hjelpe deg å utvikle deg i din arbeidsstilling, og å sikre at du trives på arbeidsplassen. I tillegg skal vedkommende sikre at samtlige regler og lover som gjelder din ansettelse følges av alle på arbeidsplassen. Din consultant manager vil også fungere som referanse for fremtidige jobber.

Start din karriere - velg blant våre fagområderexpand_more

Young professionals – vår kjernemålgruppe

Vi synes det er helt fantastisk å kunne hjelpe våre kunder med å løse deres personalbehov, og samtidig hjelpe deg som young professional med å starte din karriere. Som fast ansatt hos oss håper vi du får mange verdifulle erfaringer som du kan ta med deg videre i arbeidslivet. Skulle det også dukke opp en mulighet for at vår kunde ønsker å ansette deg fast i sin bedrift etter endt oppdrag, stiller vi oss ikke i veien for det. Uansett om du studerer, nettopp har startet i din første jobb, eller allerede har litt arbeidserfaring fra før av, så vil vi som din karrierepartner heie på deg!

Slik fungerer det

Vi går gjennom søknader fortløpende, noe som betyr at vi kontakter kandidatene som matcher kravprofilen best i det søknadene blir sendt inn. Om du ønsker å lære mer om hvordan denne prosessen fungerer, kan du lese mer om rekrutteringsprosessen steg-for-steg. Hvor lang tid prosessen tar varierer, men vårt mål er at du skal få en oppdatering på din søknad innen 2-3 uker. I din profil kan du hele tiden se og følge opp din søknad. Mens du venter på oppdatering, håper vi du bruker tiden på å sjekke ut flere karrieremuligheter i vår jobbportal. Er du en aktiv søker, så er sjansen større for at du finner stillinger som matcher deg og dine kvalifikasjoner.