My profile
My profile
Academyexpand_more
Jobbsøkerexpand_more
Bedriftexpand_more
Finn medarbeiderexpand_more
Utvikle ferdigheterexpand_more
Bli en bedre arbeidsgiverexpand_more
Hvorfor samarbeide med ossexpand_more
Guider og artiklerexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
Kontakt ossexpand_more
Våre kontorerexpand_more
Presseexpand_more
Annetexpand_more
skrive-cv, oppdater-cv, cv, academicwork, aw

Registrer din CV og opprett en profil

Ved å registrere og oppdatere profilen med god informasjon på våre sider - vil vi enkelt finne deg i våre systemer. Når våre samarbeidspartnere ønsker å få hjelp raskt, gjør våre rekrutterere søk på de profilene som allerede er registrert hos oss.

Registrer din profil her

Søk en jobb på kun 3 klikk!

Visste du at gjennom å ha en oppdatert CV på våre sider kan du søke en jobb på kun tre klikk? Vi har byttet CV-en med Min profil, slik at når du laster opp CV-en blir den omgjort til en profil. Dette betyr at du bare må registrere din kompetanse én gang, du vil selvsagt kunne fylle på mer men du slipper å finne frem CV for hver jobbsøknad du sender – smart ikke sant? Har du en CV registrert i systemene våre er alt du må gjøre å legge inn en motivasjonstekst og sende inn søknaden. Slik blir det enklere for deg å søke gjennom mobil.

God informasjon gjør at vi finner deg

Når du oppdaterer din profil med god og rett informasjon kan du bli kontaktet direkte av en våre rekrutterere som vil fortelle deg om en stilling som kan passe deg. Det første du gjør er å opprette en profil på vår side og deretter fyller du inn informasjon som er etterspurt. Jo mer du fyller inn desto større er sjansen for at du vil passe til kompetansen vi leter etter!

Viktig å ha med

  • Kontaktopplysninger
  • Utdannelse
  • Bosted
  • Bransje / Interesse

Vær proaktiv - søk gjerne flere jobber

Vi anbefaler også at du ser på de stillingene vi har utlyst og søker på de stillingene som passer deg. Søk gjerne flere stillinger samtidig. Se alle våre stillinger her.

Lurer du på hvordan du skriver en god CV? Eller kanskje hvordan du bør innlede søknaden? På våre Stories & Insight sider gir vi deg flere tips og råd rundt akkurat dette.

Lykke til!