Registrer din CV

Ved å registrere og oppdatere profilen med god informasjon på våre sider - vil vi enkelt finne deg i våre systemer. Når våre samarbeidspartnere ønsker å få hjelp veldig raskt, gjør våre rekrutterere søk på de profilene som allerede er registrert hos oss.

Registrer din profil her

God informasjon gjør at vi finner deg

Når du oppdaterer din profil med god og rett informasjon kan du bli kontaktet direkte av en våre rekrutterere som vil fortelle deg om en stilling som kan passe deg. Det første du gjør er å opprette en profil på vår side og deretter bruker fem til minutter på å fylle inn informasjon som er etterspurt.

Søk en jobb på kun tre klikk

Visste du at gjennom å ha en oppdatert CV på våre sider kan du søke en jobb på kun tre klikk? Har du en CV registrert i systemene våre er alt du må gjøre å legge inn en motivasjonstekst og sende inn søknaden. Slik blir det enklere for deg å søke gjennom mobil.

Viktig å ha med

Lurer du på hvordan du skriver en god CV? Eller kanskje hvordan du bør innlede søknaden? På våre Stories & Insight sider gir vi deg flere tips og råd rundt akkurat dette.

Vi anbefaler alikevel at du ser på de stillingene vi har utlyst og søker på de stillingene som passer deg. Søk gjerne flere stillinger samtidig. Se alle våre stillinger her.

Lykke til!

Del artikkelen