info
ADVARSEL! Feilaktige meldinger om ledige stillinger sirkulerer for tiden på sosiale medier, disse kommer ikke fra Academic Work. Vi ønsker å informere deg om at disse ikke er tilknyttet oss, og avsenderen bruker vår merkevare uten vår tillatelse. Vårt råd er å ikke svare eller gjøre noe (f.eks. klikke) på disse meldingene. Du kan trygt og sikkert søke etter ledige stillinger på nettsiden vår.
close
My profile
My profile
Academyexpand_more
Jobbsøkerexpand_more
Bedriftexpand_more
Finn medarbeiderexpand_more
Utvikle ferdigheterexpand_more
Bli en bedre arbeidsgiverexpand_more
Hvorfor samarbeide med ossexpand_more
Guider og artiklerexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
Kontakt ossexpand_more
Våre kontorerexpand_more
Presseexpand_more
Annetexpand_more
Hero image

En løsning på kompetansemangelen

Bedrifter over hele verden opplever utfordringer på grunn av mangel på ny og relevant kompetanse. Med våre Academy-programmer henter og utvikler vi ferdigheter som din bedrift trenger for å ikke henge etter i en verden som endrer seg raskere enn noen gang.

Mangel på relevant kompetanse - delvis drevet av AI

Kunstig intellingens har revolusjonert både hvordan bransjer utfører sin virksomhet og hvilket tankesett verden og mennesker har om arbeid. AI kan være utrolig nyttig for flere oppgaver, men det er noen problemer som bare AI ikke kan løse. En av disse er mangelen på kompetanse.

I en verden der AI blir mer avansert og har økt kapasitet til å løse komplekse problemer, jo mer avhengig vil bedriften din være av å finne folk med ekspertise innen kunstig intelligens og hvordan utnytte denne teknologien til å løse problemer for bedriften. Det er ofte lettere å finne teknologi som kan hjelpe virksomheten å blomstre, enn det er å finne de rette menneskene som kan utnytte denne teknologien på best mulig måte.

The Academy solution

Ifølge denne rapporten fra Deloitte, er 94 % av de spurte bedriftseierne enige om at AI er avgjørende for å oppnå suksess de neste fem årene. Likevel oppga 44 % av respondentene at opplæring for å støtte AI-adopsjon er en utfordring, og 41 % sa også at de mangler de tekniske ferdighetene som er nødvendige. Samtidig begrenser misoppfatninger om hvilke ferdigheter virksomheter trenger, og hva slags mennesker som har disse ferdighetene og hvordan de kan tiltrekke dem, bedrifters evne til å svare på kompetansekrisen. Academic Work sine Academy-programmer har hjulpet mer enn 1000 bedrifter med å finne de ferdighetene som trengs for å holde tritt med en verden som endrer seg raskere enn noen gang.

1000+

selskaper har ansatt konsulenter fra våre Academy-programmer.

3000+

konsulenter i seks land har gjennomført et Academy-program.

200+

Gjennomførte Academy-programmer innen IT og tech

Løs utfordringen med Academy

Gjennom Academy-programmene våre benytter vi oss av den viktigste ressursen et selskap har når de skal navigere seg gjennom kompetansekrisen: mennesker. Vi hjelper deg med å identifisere roten til de utfordringene som din bedrift står overfor. I tillegg finner og utdanner vi personer med riktig kompetanse til å løse dem. Den 12 uker lange intensivutdanningen arrangeres og gjennomføres av vårt søsterselskap, Brights, som sikrer at bedrifter får tilgang til den kompetansen som trengs. Etter fullført opplæring blir konsulentene fast ansatt i Academic Work på oppdrag for våre kunder. Gjennom våre programmer har vi trent mer enn 3000 konsulenter i Sverige, Danmark, Finland, Norge, Sveits og Tyskland.