digital rekruttering

Digital rekruttering

Academic Work sin rekrutteringsprosess er strukturert på en måte slik at den enkelt kan gjøres digital. En digital rekrutteringsprosess garanterer den samme kvaliteten som en rekrutteringsprosess hvor rekrutterer og kandidat møtes fysisk.

digital rekrutteringsprosesss

Digital kravprofil: Vi begynner vårt samarbeid med å diskutere de viktigste kravene for stillingen. Møtet kan være digitalt og alle nødvendige dokumenter kan deles både før eller under møtet.

Publisere stillingsannonse, søk og screening: blir alle gjort via vårt ATS- og CRM-system, og gjennomføres av Academic Work. Disse aktivitetene sørger for at vi finner den riktige kandidaten for stillingen.

Screeningintervjuer: Blir gjennomført over telefon og spørsmålene som stilles hjelper oss med å forsikre oss om at kandidaten passer kravprofilen.

Digitalt intervju med Academic Work: Vi gjennomfører kompetansebaserte intervjuer ved bruk av et av våre digitale plattformer. Intervjumetoden identifisere tidligere atferdsmønster som gir oss en indikasjon på fremtidig atferd og arbeidsprestasjon.

Digital kandidatpresentasjon: Kandidater blir presentert via vår digitale plattform Happo. Plattformen lar deg rangere og kommentere kandidater og varsler deg om nye kandidater blir presentert. Plattformen er GDPR-kompatibel.

Digitale kundeintervjuer: Vi hjelper deg med å sette opp det digitale intervjuet og støtter deg underveis om du ønsker det. Du bestemmer selv hvilken digital plattform du ønsker å bruke. Les gjerne våre tips om hvordan gjennomføre et vellykket videointervju.

Etter intervjuet, diskuterer vi kandidatene og vi gjennomfører en referansesjekk før vi tilbyr jobben til kandidaten som passer kravprofilen best.

For konsulentoppdrag, støtter vi med digital kontraktsignering. For alle typer ansettelser, kan vi alltid støtte deg med onboarding, selv på distanse.

Mer om hjemmekontor og avstandsledelse

I Academic Work, har vi lært en del som har hjulpet oss med å gjøre overgangen til hjemmekontor så smidig som mulig. Vi er så heldige å ha tilgang til teknologien som gjør det mulig å ha en funksjonell digital arbeidsplass.
Vi ønsker derfor å dele våre beste tips til hvordan du kan gjøre din digitale arbeidshverdag best mulig.