My profile
My profile
Academyexpand_more
Jobbsøkerexpand_more
Bedriftexpand_more
Finn medarbeiderexpand_more
Utvikle ferdigheterexpand_more
Bli en bedre arbeidsgiverexpand_more
Hvorfor samarbeide med ossexpand_more
Guider og artiklerexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
Kontakt ossexpand_more
Våre kontorerexpand_more
Presseexpand_more
Annetexpand_more
bemanning_rekruttering

Hvorfor velge Academic Work til bemanning og rekruttering?

Vår visjon er å bli alle kunders første valg når det melder seg et behov for bemanning eller rekruttering. Vi vet at behov og mål er forskjellig fra bedrift til bedrift, og derfor ønsker vi et tett samarbeid med deg der vi sammen finner den løsningen som passer best for deg og din bedrift. Trenger du bemanning, men er usikker på hvor du skal starte? Ta kontakt med oss for et uforpliktet prat, så hjelper vi deg med å komme i gang!

Trenger du bemanning? Kontakt oss!

Hva er Academic Work?

Academic Work er et internasjonalt rekrutteringsbyrå med kontorer i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Tyskland og Sveits. I Norge hjelper vi deg å rekruttere bemanning i Oslo og Trondheim, og vi har flere rekrutteringsteam som er spesialiserte i ulike kompetanseområder som IT, teknologi, markedsføring, økonomi, kundeservice, og mye mer. Vår visjon er å bli alle kunders første valg når de trenger bemanning eller rekruttering. I et tett samarbeid med deg finner vi derfor den løsningen som passer deg og din bedrift. I Academic Work er vi opptatt av å følge bransjens etiske retningslinjer og at alle parter involvert skal ha en god opplevelse av samarbeidet. Du kan lese mer om oss som revidert arbeidsgiver her.

rekruttering bemanning oslo trondheim

Vi hjelper deg med bemanning og rekruttering

VI i Academic Work har over 20 år med erfaring innen rekruttering og bemanning til flere bransjer. Uansett om ditt behov er langsiktig eller kortsiktig, kan du være sikker på at vi gjør alt vi kan for å finne riktig medarbeider til din bedrift. Er du usikker på om du trenger bemanning eller rekruttering? Les mer om våre tjenester og finn ut hvilken løsning som passer deg, eller ta kontakt med oss, så skreddersyr vi et tilbud etter ditt behov.

Våre fagområder

Velg et område i listen under for å lese mer om de aktuelle bransjene vi kan hjelpe deg med rekruttering og bemanning til!

Velg blant våre fagområderexpand_more

Tre av våre største bransje- og fagområder

YPAI – et nyttig verktøy for arbeidsgivere

Hvert år gjennomfører vi undersøkelsen Young Professional Attraction Index (YPAI) i samarbeid med Kantar TNS. Formålet med undersøkelsen er å hjelpe arbeidsgivere å forstå hvordan de kan attrahere og utvikle young professionals. Dette gjør vi ved å kartlegge hva young professionals ser etter i valget av arbeidsgiver. Nysgjerrig på hvordan du kan skape relasjoner til en viktig målgruppe? Last ned våre rapporter og lær mer om hvordan du kan bli en attraktiv arbeidsgiver.

Referanser fra våre kunder

Vi er veldig fornøyde med vårt samarbeid gjennom flere år. De er profesjonelle, setter seg godt inn i våre behov, og kommer opp med veldig gode kandidater på kort tid. – Stina Gundersen, Markedssjef, Avantor.

Her kan du lese hva flere av våre kunder synes om samarbeidet med Academic Work.

Trenger du og din bedrift nye medarbeidere?

Kontakt oss i dag for en samtale om hvordan vi kan hjelpe deg med å løse dagens eller fremtidens behov. Du kan velge å fylle ut skjemaet under, eller gå til denne siden for kontaktinformasjon. Vi ser frem til å høre fra deg!