My profile
My profile
Academyexpand_more
Jobbsøkerexpand_more
Bedriftexpand_more
Finn medarbeiderexpand_more
Utvikle ferdigheterexpand_more
Bli en bedre arbeidsgiverexpand_more
Hvorfor samarbeide med ossexpand_more
Guider og artiklerexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
Kontakt ossexpand_more
Våre kontorerexpand_more
Presseexpand_more
Annetexpand_more
Hero image

Intervjuguide

Intervjuet er et viktig steg i rekrutteringsprosessen. Det er da du virkelig får muligheten til å danne deg et bedre bilde av kandidaten. I denne guiden har vi samlet våre beste artikler om hva du bør huske på når du planlegger et intervju – både fysisk og digitalt.

Våre beste tips til kandidatintervjuet

Har du gått gjennom de første stegene i rekrutteringsprosessen, og skal gjennomføre et kandidatintervju? Dette er ikke bare en mulighet til å lære mer om kandidaten og hans ferdigheter, men det er også en sjanse for deg å fortelle mer om rollen og selge inn selskapet til kandidaten. Her deler vi våre beste tips til hva du bør tenke på før, etter og under intervjuet!

Digital rekruttering

Som konsekvens av pandemien har hjemmekontor blitt en del av den nye arbeidshverdagen, og flere bedrifter blitt tvunget til å bytte fra fysiske til digitale rekrutteringsprosesser. Men hvordan fungerer fjernrekruttering egentlig? Vi har erfaring med dette, og vet at en kompetansebasert rekrutteringsprosess er minst like effektiv og nøyaktig når den implementeres digitalt.

Slik gjennomfører du et videointervju

Planlegger du et videointervju? Å holde et intervju digitalt i stedet for fysisk kan føles uvanlig – både for deg og kandidaten. Men med riktig forberedelse er det ingen grunn til bekymring. Les artikkelen og lær hva du bør tenke på når du gjennomfører et digitalt videointervju.

3 intervjuteknikker

Å velge riktig intervjuteknikk er viktig, siden det påvirker din evne til å finne den rette personen for jobben. For noen er det bedre å holde et strukturert intervju, mens andre foretrekker å la kandidaten styre samtalen. Her presenterer vi tre ulike intervjuteknikker, som akkurat som alt annet har sine fordeler og ulemper.