My profile
My profile
Academyexpand_more
Jobbsøkerexpand_more
Bedriftexpand_more
Finn medarbeiderexpand_more
Utvikle ferdigheterexpand_more
Bli en bedre arbeidsgiverexpand_more
Hvorfor samarbeide med ossexpand_more
Guider og artiklerexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
Kontakt ossexpand_more
Våre kontorerexpand_more
Presseexpand_more
Annetexpand_more
Academic Work hjelper deg med vikariat

Trenger du hjelp til å fylle et vikariat i bedriften?

Med et vikariat kan vi støtte deg og din bedrift med å få inn viktig kompetanse når den ordinære ansatte er fraværende fra jobben. Kontakt oss i dag for lære mer om hvordan vi kan hjelpe deg å fylle et vikariat i bedriften.

Fortell oss ditt behov

En vikar er en stedfortreder som tar over et arbeid eller stilling for en ordinær ansatt og kan løpe over lengre eller kortere tid, være på heltid eller deltid, og omfatte flertallet av arbeidsoppgaver fra en eller flere faste ansatte. Du trenger derfor ikke alltid å erstatte en person, men kan også avlaste hele team med oppgaver i en begrenset periode.

Et vikariat kan for eksempel dreie seg om sykefravær, permisjoner, ved ferieavvikling, eller at den faste ansatte er involvert i et større prosjekt og trenger å fritas fra sine vanlige arbeidsoppgaver i en periode.

Et vikariat er et av unntakene fra lovendringen om bemanning som trer i kraft 1.april 2023.

Dette gjør det mulig for deg å fortsette å bruke vikariat som en del av din kompetanseforsyning. Som din samarbeidspartner tar vi selvfølgelig ansvar for at du skal føle deg trygg i handlingsrommet når det gjelder de nye bemanningsreglene.

Tre grunner til å bruke Academic Work til vikariat

  • Vi tilbyr en fleksibel tjeneste der vi samarbeider tett for å dekke ditt behov.
  • Vi håndterer alt som har med ansettelsen å gjøre. Du vil få god hjelp med personalansvar, lønnsadministrasjon, utvikling og oppfølging av konsulenten av en av våre Consultant Managers.
  • Vi gjennomfører en grundig rekrutteringsproses for å finne riktig kandidat til stillingen. Vi benytter oss av en evidensbasert metodikk som fremhever kandidatens potensial og ferdigheter. Her kan du lese mer om vår rekrutteringsprosess.

For mer informasjon om hva innleie av en vikar innebærer, kan du finne mer informasjon i vår FAQ om de nye lovendringene rundt bemanningsbransjen. Dersom du ønsker veiledning eller mer informasjon om tjenesten, ta kontakt med oss ved å benytte skjemaet under. Vi er også tilgjengelige på e-post info@academicwork.no og telefon 23 00 90 70.