White Papers

I 20 år har vi jobbet med bemanning og rekruttering av young professionals. Gjennom årene har vi hatt tid til å samle opp mye erfaring – som vi naturlig vil dele med deg som arbeidsgiver. Nedenfor finner du våre white papers om viktige emner vi har samlet erfaring om, og som vi tror er nyttig og givende for deg som arbeidsgiver og leder.

Kontakt oss

Young Professionals Attraction Index

Hvert år gjennomfører vi i samarbeid med Kantar TNS en undersøkelse vi kaller Young Professional Attraction Index, YPAI. Målet er å hjelpe arbeidsgivere å forstå og skape relasjoner til en viktig målgruppe – young professionals, studenter og nyutdannede i starten av sin karriere. Rapporten gir forståelse for hvordan man som arbeidsgiver kan attrahere, rekruttere og utvikle både potensielle og eksisterende medarbeidere.

Her finner du YPAI white paper

People Plan

Alle bedrifter har en forretningsplan, en plan for hvordan man skal nå de langsiktige målene, men har du en People Plan, en plan over kompetansen du trenger for å nå disse målene? En People Plan beskriver det som kan være mangler på kompetanse eller kritisk i deres forretningsplan og identifiserer hva dere må gjøre i dag for å ha rett kompetanse på plass i morgen.

Last ned People Plan

Deltidspersonell

Behovet for personell varierer, ikke minst omfanget av behovet. Deltidsansatte kan hjelpe bedriften med å dekke midlertidig arbeidstopper, kortere sykefravær og ferieperioder. Samtidig er det også en måte å styrke den faste arbeidsstyrken på når du har et langsiktig behov. Noen timer, en dag eller flere dager hver uke.

Les mer om hvordan deltidsansatte kan hjelpe din bedrift.

Vil du å vite mer?

Vil du som arbeidsgiver lære mer om hvordan du kan attrahere young professionals, kompetanseutvikling eller kanskje ressursplanlegging? Kanskje vi kan hjelpe deg! Kontakt oss gjerne for en uforpliktende prat om hvordan vi kan hjelpe dere med å løse dagens eller fremtidiens behov. Benytt skjemaet under så kontakter vi deg når du ønsker eller ring oss på tlf. 21 30 53 01

Del artikkelen