My profile
My profile
Academyexpand_more
Jobbsøkerexpand_more
Bedriftexpand_more
Finn medarbeiderexpand_more
Utvikle ferdigheterexpand_more
Bli en bedre arbeidsgiverexpand_more
Hvorfor samarbeide med ossexpand_more
Guider og artiklerexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
Kontakt ossexpand_more
Våre kontorerexpand_more
Presseexpand_more
Annetexpand_more
young professionals

Young professionals

Home of the Young Professionals

Vår kjernemålgruppe er young professionals, og i flere år har vi brukt mer tid enn noen andre i rekruttering- og bemanningsbransjen på å virkelig bli kjent med målgruppen. De er fremtidens arbeidskraft, og konkurransen om den nyeste kompetansen er hard. Derfor vet vi at det er spesielt viktig som arbeidsgiver å være synlig for akkurat denne målgruppen.

Trenger du flere medarbeidere?
young professionals

Hvem er young professionals?

Vi anser young professionals som studenter og nyutdannede som er i starten av sin karriere, eller som har opptil fem år med arbeidserfaring etter endt utdanning. Young professionals bidrar med ny kunnskap innen sitt felt, og de inspireres av viljen til å lære ny kunnskap, utvikle seg faglig og personlig, og tilegne seg nye erfaringer. Mange young professionals ønsker mer enn å «bare gjøre jobben sin», og det er noe både vi og våre samarbeidspartnere virkelig verdsetter.

ypai

Young Professional Attraction Index

Hvert år gjennomfører vi i samarbeid med Kantar TNS en undersøkelse som vi kaller for YPAI (young professional attraction index). I denne undersøkelsen kartlegger vi hva young professionals ser etter og verdsetter mest når de skal velge arbeidsgiver. Formålet med undersøkelsen er å hjelpe arbeidsgivere i å forstå hvordan de kan attrahere, rekruttere og utvikle både potensielle og eksisterende medarbeidere. På vår hovedside for YPAI kan du finne flere rapporter som du kan laste ned, og la dem hjelpe deg i å bli en bedre arbeidsgiver for en viktig målgruppe.

Vi er en revidert arbeidsgiver

I Academic Work er vi opptatt av å følge bransjens etiske retningslinjer for å sørge for at alle parter involvert har en god opplevelse av samarbeidet. Som et av de første bemanning- og rekrutteringsselskapene gleder det oss å si at vi er en godkjent «Revidert Arbeidsgiver» (RA) av NHO.

Vi finner den rette kandidaten for deg

Takket være vårt store nettverk av young professionals og vår kunnskap om målgruppen, kan vi hjelpe deg å løse dine bemanningsutfordringer, enten du har et midlertidig behov eller om du ønsker en mer langsiktig rekruttering. Les mer om våre tjenester og ta kontakt med oss for en uforpliktet samtale om hvordan vi kan hjelpe deg på best mulig måte.

La oss finne din neste medarbeider

Har din bedrift behov for å ansette nye medarbeidere? Vi hjelper deg gjerne med å løse ditt behov. Her kan du se hvilke fagområder vi kan hjelpe deg å rekruttere til. Ta kontakt med oss for en uforpliktet prat. Du kan finne vår kontaktinformasjon her, eller du kan velge å benytte skjemaet under. Vi ser frem til å høre fra deg!