Norges største nettverk av young professionals

Young professionals, studenter og nyutdannede i begynnelsen av karrieren er vårt ekspertområde og en svært ettertraktet målgruppe. I løpet av de siste årene har vi brukt mer tid enn noen andre i bransjen for å bli kjent med denne målgruppen. Det er fremtidens arbeidskraft og konkurransen om den nyeste kompetansen og deres lojalitet er hard. Derfor vet vi at det er spesielt viktig å synes som arbeidsgiver for denne målgruppen.

Kontakt oss
70
Vi treffer young professionals på over 70 eventer årlig på Østlandet og i Trøndelag
1000
I fjor ga vi 1000 karrieremuligheter til young professionals
20 år
Vi har over 20 års erfaring med rekruttering av young professionals

Home of the young professionals

Hvert år arrangerer vi over 70 eventer for young professionals i form av stand på campus, bedriftspresentasjoner i tillegg til egne eventer i samarbeid med studentunioner eller bedrifter. Vi treffer young professional der de er, gjennom hele året både gjennom fysisk tilværelse på campus og digital markedsføring.

Ambisjon

Academic Work verdsetter ambisjon og dens kraft til å drive kontinuerlig utvikling, hvilket bidrar til gode prestasjoner. Vi tror på ambisjoner og nettopp derfor tror vi på young professionals. De inspireres av viljen til å lære noe nytt, utvikles og til å bygge nye erfaringer. Mange young professionals ønsker mer enn å «bare gjøre jobben sin» - noe både vi og våre kunder verdsetter.

Young Professional Attraction Index

Hvert år gjennomfører vi i samarbeid med Kantar TNS en undersøkelse vi kaller Young Professional Attraction Index, YPAI. Målet er å hjelpe arbeidsgivere å forstå og skape relasjoner til en viktig målgruppe – studenter og nyutdannede i starten av sin karriere. Dette gjør vi gjennom å kartlegge hva young professionals ser etter i valget av arbeidsgiver. Rapporten gir forståelse for hvordan man som arbeidsgiver kan attrahere, rekruttere og utvikle både potensielle og eksisterende medarbeidere.

Kontakt oss

Så langt har vi hjulpet de aller fleste bransjer og ledere med å løse deres behov innen bemanning og rekruttering. Faktisk har vi sammen med våre kunder og samarbeidspartnere gitt over 130 000 young professionals en karrieremulighet.

The Hunt: Årets Rekrutteringsbyrå 2017

Del artikkelen