Young professionals

Home of the Young Professionals

Young professionals, studenter og nyutdannede i begynnelsen av karrieren er vårt ekspertområde og en svært ettertraktet målgruppe. I løpet av de siste årene har vi brukt mer tid enn noen andre i bransjen for å bli kjent med denne målgruppen. Det er fremtidens arbeidskraft og konkurransen om den nyeste kompetansen og deres lojalitet er hard. Derfor vet vi at det er spesielt viktig å synes som arbeidsgiver for denne målgruppen.

Kontakt oss

Hvem er young professionals?

Young professionals er studenter og nyutdannede i starten av sin karriere med opptil fem års arbeidserfaring etter endt utdanning. Young professionals er fremtiden! De oser energi og ny kunnskap innen sitt felt. I Academic Work tror vi på ambisjoner og nettopp derfor tror vi på young professionals. De inspireres av viljen til å lære noe nytt, utvikle seg og til å få nye erfaringer. Mange young professionals ønsker mer enn å «bare gjøre jobben sin» – noe både vi og våre kunder verdsetter.

Vi finner den rette kandidaten for deg

Takket være vårt store nettverk av young professionals og vår gode kunnskap om målgruppen, kan vi hjelpe deg med dine bemanningsutfordringer, enten du vil ha hjelp med en konsulent akkurat nå eller hvis du trenger en mer langsiktig rekruttering. Vi hjelper deg ganske enkelt med å finne den beste løsningen, basert på dine preferanser og betingelser. Les mer om våre tjenester her.

Årets Rekrutteringsbyrå 2.år på rad

Hver dag jobber vi for å ha bransjens mest fornøyde kunder, kandidater og konsulenter. I 2019 vant vi Årets Rekrutteringsbyrå for 2. året på rad av The Hunt. Å vinne denne utmerkelsen er en vanvittig lagprestasjon! I 2019 vinner vi også for 3. året på rad prisen for «Best Service Company» av Powered by People. Les mer om utmerkelsen her: Årets Rekrutteringsbyrå 2017 og 2018

Young Professionals Attraction Index

Hvert år gjennomfører vi i samarbeid med Kantar TNS undersøkelsen Young Professional Attraction Index, YPAI. Målet er å hjelpe arbeidsgivere å forstå og skape relasjoner til en viktig målgruppe – studenter og nyutdannede i starten av sin karriere. Dette gjør vi gjennom å kartlegge hva young professionals ser etter i valget av arbeidsgiver. Rapporten gir forståelse for hvordan man som arbeidsgiver kan attrahere, rekruttere og utvikle både potensielle og eksisterende medarbeidere.

Les mer om YPAI og last ned rapporten fra 2020

Skal din bedrift ansette nye medarbeidere? Kontakt oss

Har din bedrift personalbehov? Kontakt oss for en uforpliktende prat om hvordan vi kan hjelpe dere med å løse dagens eller fremtidige behov. Benytt skjemaet under så kontakter vi deg når du ønsker, eller ring oss på tlf. 230 09 070

Er du en kandidat og leter etter en jobb? Her finner du alle våre ledige stillinger. Hvis du har andre spørsmål, kan du sende en epost til info@academicwork.no eller se på vår FAQ side her. Du kan dessverre ikke søke jobb eller komme i kontakt med en av våre rekrutterere gjennom dette skjemaet.

Del artikkelen