My profile
My profile
Academyexpand_more
Jobbsøkerexpand_more
Bedriftexpand_more
Finn medarbeiderexpand_more
Utvikle ferdigheterexpand_more
Bli en bedre arbeidsgiverexpand_more
Hvorfor samarbeide med ossexpand_more
Guider og artiklerexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
Kontakt ossexpand_more
Våre kontorerexpand_more
Presseexpand_more
Annetexpand_more
Hero image

Referanser fra våre kunder

Med over 20 års erfaring i bransjen har vi bidratt til å løse flere bedrifters behov innen bemanning og rekruttering. Vi vet at behov og mål varierer fra bedrift til bedrift, og vi samarbeider derfor tett med våre kunder for å finne den beste løsningen. Her kan du lese hva våre kunder synes om samarbeidet.

Kontakt oss
1589965504558_(002).jpg
Vi i Enfo er veldig fornøyde med samarbeidet vi har hatt med Academic Work det siste året. Vårt første oppdrag handlet om å finne en prosjektkoordinator som kunne hjelpe oss med leveranser i prosjekter, testing av plattformløsningen vår og generell bistand til administrasjonen, som leverer en kompleks teknisk plattform. De forstod raskt behovene våre, identifiserte flere svært relevante kandidater og gjennomførte gode innledende intervjuer med kandidatene. Hele prosessen var svært effektiv og smidig, og vi er svært godt fornøyde med resultatet. Den uforpliktede prosessen gir gode insentiv for begge parter til å finne rett person. Vi var såpass fornøyde at vi valgte å benytte Academic Work til ett nytt oppdrag et halvt år senere, som også endte med et godt resultat etter en effektiv prosess. Jeg vil anbefale Academic Work til alle som ønsker bistand til en rask, effektiv og resultatfokusert rekruttering av nyutdannede.

– Victoria Fearnley Landmark, Daglig leder

MicrosoftTeams-image_(9)_(1).png
Academic Work har bistått i flere år med rekruttering av medarbeidere innen flere fagfelt, som markedsføring og IT, men flest Account Manager/salgsprofiler. Vi har hele veien fått dyktige kandidater, og nær sagt alle er fortsatt hos oss i Montel selv etter 6-8 års fartstid. Det jeg er spesielt fornøyd med er god kundeservice, med fleksibilitet og rask respons når vi har behov for ressurser. Jeg vil gjerne anbefale Academic Work fordi de har blide og seriøse medarbeidere som er enkle å samarbeide med og finner alltid gode løsninger.

– Tom Nyblin, Daglig leder

MicrosoftTeams-image_(10).png
Vi er veldig fornøyde med vårt samarbeid gjennom flere år. De er profesjonelle, setter seg godt inn i våre behov, og kommer opp med veldig gode kandidater på kort tid. Vi har hatt behov for deltidsansatte i markedsavdelingen vår og Academic Work har hjulpet oss med å finne de riktige menneskene. Oppfølgingen av både oss og kandidatene har vært veldig god gjennom hele prosessen. Anbefales på det sterkeste.

– Stine Gundersen, Markedssjef

Ønsker du å starte et samarbeid med oss?

Uansett om du har et langsiktig rekrutteringsbehov eller kun trenger hjelp i en kortere periode, kan du stole på at vi finner din neste medarbeider! Vi hjelper deg å finne riktig person innen ulike fagområder. Ønsker du mer informasjon om våre tjenester finner du vår kontaktinformasjon her, eller du kan benytte skjemaet under.