My profile
My profile
Academyexpand_more
Jobbsøkerexpand_more
Bedriftexpand_more
Finn medarbeiderexpand_more
Utvikle ferdigheterexpand_more
Bli en bedre arbeidsgiverexpand_more
Hvorfor samarbeide med ossexpand_more
Guider og artiklerexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
Kontakt ossexpand_more
Våre kontorerexpand_more
Presseexpand_more
Annetexpand_more
årets rekrutteringsbyrå

Årets rekrutteringsbyrå og andre priser

Vi er stolte og ydmyke over våre priser og nominasjoner med så mange dyktige aktører i bransjen. Vårt største konkurransefortrinn er våre medarbeidere, og det at vi hver dag jobber for å ha bransjens mest fornøyde kunder, kandidater og konsulenter. Vi er et bemannings- og rekrutteringsbyrå som har befestet vår posisjon som Home of the Young Professionals.

Trenger du ny medarbeider?

Gjennom våre mange år i bransjen har Academic Work hjulpet flere bedrifter å finne den riktige kandidaten og rekrutteringsløsningen. Vi tror at et tett samarbeid med kunden er nøkkelen til suksess, og som revidert arbeidsgiver er vi opptatt av at alle parter skal bli fornøyde med samarbeidet.

Rekrutteringsbyrå med fokus på young professionals

Academic Work startet som et bemannings- og rekrutteringsbyrå i Sverige, men har hittil ekspandert til flere land, og i Norge har vi kontorer i både Oslo og Trondheim. Vår kjernemålgruppe er det vi kaller young professionals – studenter og nyutdannede som er i starten av sin karriere. Siden de er den målgruppen som sitter på den nyeste kompetansen, markerer de seg som fremtidens arbeidskraft. Kampen om deres kompetanse og lojalitet er hard, og derfor vet vi hvor viktig det er å gjøre seg synlig blant young professionals. Hvert år kartlegger vi hvilke behov young professionals har på arbeidsmarkedet, og hvilke arbeidsgivere de finner mest attraktive. Dette gjør vi gjennom en undersøkelse vi kaller YPAI (Young Professional Attraction Index). Resultatet av denne undersøkelsen gir arbeidsgivere innsikt i hvordan de kan forbli dyktig i kampen om talentene. Her kan du lese mer om YPAI og tidligere rapporter.

Priser og nominasjoner

Priser

Employer of the year – Brilliant Awards 2020

Årets rekrutteringsbyrå - The Hunt 2019

Best service Company – Powered by People 2019

Employer of the year– Brilliant Awards 2019

Årets rekrutteringsbyrå - The Hunt 2018

Employer of the year – Brilliant Awards 2018

Best service Company – Powered by People 2018

Employer of the year – Brilliant Awards 2017

Best service Company – Powered by People 2017


Nominasjoner

Årets rekrutteringsbyrå – The Hunt 2020

Hvorfor du bør bruke Academic Work som rekrutteringsbyrå

Konkurransen om de mest attraktive og kompetente kandidatene er tøff, og en rekrutteringsprosess stjeler verdifull tid og ressurser. I tillegg er det vanskelig å komme i kontakt med de som har riktig erfaring og som kan passe inn i bedriftskulturen. Og hva om du skulle ansette feil person og må begynne rekrutteringsprosessen helt på nytt? Ved å inngå et samarbeid med Academic Work hjelper vi deg å finne din neste medarbeider, uansett om du har et langsiktig eller kortsiktig behov, mens du kan fokusere mer på din kjernevirksomhet. Her kan du lese om hva våre kunder mener om vårt samarbeid.

Trenger du ny medarbeider?

Ønsker du en uforpliktet samtale om bemanning eller rekruttering, er du mer enn velkommen til å ta kontakt med oss! Du finner vår kontaktinformasjon på denne siden, eller du kan benytte deg av kontaktskjemaet under.