Nye medarbeidere innen markedsføring og kommunikasjon? La oss hjelpe deg!

Med den digitale utviklingen blir det bare viktigere og viktigere for bedrifter å ha god markedsføring og kommunikasjon. Det er få som verken har tid eller kompetansen til å gjøre markedsføringen selv, SEO? AdWords? Og hvilke sosiale medier bør du være på? Vi hjelper deg å finne rett medarbeider for din bedrift og ditt behov.

Kontakt oss i dag

I vårt nettverk finnes det tusenvis av kandidater med bakgrunn fra markedsføring og kommunikasjon. De er enten studenter ved landets universiteter og høyskoler, eller så har de tatt første steg på karrierestigen. Gjennom oss i Academic Work får du kontakt med young professionals – ambisiøse og resultatorienterte kandidater. Enten du skal fast ansette eller har et midlertidig behov, finner vi talentet du ønsker.

Rekrutteringseksperter

Vi har jobbet med bemanning og rekruttering siden 1998. Vi kjenner ikke bare vår målgruppe svært godt, vi kjenner også våre kunder og har en god forståelse for den variasjonen som finnes i ulike behov. Vår erfaring og kunnskap gjør at vi tørr å påstå at vi alltid skal kunne løse det behovet du har. Uansett om du er på utkikk etter en student, nyutdannet eller en som er i sine første år av karrieren.

Våre løsninger

Vi hjelper deg med å finne fremtidens medarbeidere enten du ønsker å leie inn eller fast ansette kandidaten. Gjennom en tett dialog med dere i oppstartsfasen, minimaliserer vi risikoen for feilansettelser. Hvis du som kunde føler deg usikker på hvor langsiktig ditt personalbehov er anbefaler vi en bemanningsløsning.

Les mer om våre løsninger her.

En nøye gjennomarbeidet rekrutteringsprosess

Våre rekrutteringseksperter arbeider med en atferdsbasert rekrutteringsprosess der du som kunde får muligheten til å identifisere både personlige egenskaper og kvalifikasjoner som er viktige for din bedrift og den spesifikke stillingen. Gjennom våre grundige prosesser jobber vi alltid med å finne den beste kandidaten rettet mot deres bedrift.

Les mer om vår rekrutteringsprosess.

Vi i Academic Work kan tilby løsninger innen et bredt utvalg av stillinger.

Nedenfor følger eksempler over kompetanseområder innen markedsføring og kommunikasjon vi kan bidra med:

  • Digital markedsfører
  • Kommuniksjonsmedarbeidere
  • Markedsfører
  • Content manager
  • PR
  • Sosiale Medier ansvarlig
  • Prosjektleder
  • Markedskoordinator
  • Annonseringsekspert
  • Analyse

La oss finne din neste medarbeider!

Så langt har vi hjulpet mellomledere og toppsjefer, små og store bedrifter innen alle bransjer med å rekruttere nye medarbeidere med bakgrunn fra markedsføring og kommunikasjon. Kontakt oss gjerne for en uforpliktende prat om hvordan vi kan hjelpe dere med å løse dagens eller fremtidige behov. Benytt skjemaet under så kontakter vi deg når du ønsker, eller ring oss på tlf. 21 30 53 01

20 år i bransjen gir deg og dere trygghet i vårt samarbeid.

Del artikkelen