My profile
My profile
Academyexpand_more
Jobbsøkerexpand_more
Bedriftexpand_more
Finn medarbeiderexpand_more
Utvikle ferdigheterexpand_more
Bli en bedre arbeidsgiverexpand_more
Hvorfor samarbeide med ossexpand_more
Guider og artiklerexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
Kontakt ossexpand_more
Våre kontorerexpand_more
Presseexpand_more
Annetexpand_more
Hero image

Våre forretningsområder

Trenger din bedrift flere medarbeidere? Vi i Academic Work har over 20 år med erfaring innen bemanning og rekruttering til flere ulike bransjer. Uansett om behovet skulle være langsiktig eller kortsikt, kan du stole på at vi finner riktig medarbeider til riktig plass. Ta kontakt med oss, så skreddersyr vi et tilbud etter ditt behov.

Kontakt oss

Vi tilbyr bemanning og rekruttering innen en rekke ulike bransjer og fagområder

Vi kan tilby kompetanse innen alt fra økonomi og teknologi til kundeservice og markedsføring. Blant våre nåværende kunder finnes det både globale aktører, mindre aktører med en bestemt nisje, og startups. Velg et område i listen for å lese mer om de aktuelle bransjene vi kan hjelpe deg med rekruttering og bemanning til!

Velg blant våre fagområderexpand_more

Tre av våre største bransje- og fagområder

Våre tjenester

Vi har rekrutterere som er spesialisert innen ulike bransjer, og vet derfor hvordan markedet fungerer og hvilke utfordringer bedriften din kan møte på, samt hvordan problemene kan løses på best mulig måte.

Uansett om du har er kortsiktig eller langsiktig behov, ta kontakt med oss og vi skreddersyr en løsning som passer best for deg og din bedrift. Les gjerne mer om våre tjenester og hva vi kan tilby din bedrift.

Trenger du flere medarbeidere til din bedrift?

Enten du trenger medarbeidere innen IT, teknologi, økonomi eller andre fagområder, så hjelper vi deg med å gjennomføre en grundig rekrutteringsprosess for å finne riktig kandidat til den aktuelle stillingen. Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktet prat! Vår kontaktinformasjon ligger her, eller du kan benytte deg av skjemaet under.