Våre fagområder

Trenger din bedrift flere medarbeidere? Vi i Academic Work har over 20 år med erfaring innen bemanning og rekruttering til flere ulike bransjer. Uansett om behovet skulle være langsiktig eller kortsikt, kan du stole på at vi finner riktig medarbeider til riktig plass. Ta kontakt med oss, så skreddersyr vi et tilbud etter ditt behov.

Kontakt oss

Vi tilbyr bemanning og rekruttering innen en rekke ulike bransjer og fagområder

Vi kan tilby kompetanse innen alt fra økonomi og teknologi til kundeservice og markedsføring. Blant våre nåværende kunder finnes det både globale aktører, mindre aktører med en bestemt nisje, og startups. Velg et område i listen for å lese mer om de aktuelle bransjene vi kan hjelpe deg med rekruttering og bemanning til!

Tre av våre største bransje- og fagområder

IT

Å sikre tilgangen til digital kompetanse er en av de største utfordringene på arbeidsmarkedet. Vi hjelper din bedrift å finne nye medarbeidere innen IT.

Les mer om IT-rekruttering

Teknologi

Vi i Academic Work kan hjelpe deg å finne kvalifiserte medarbeidere innen et stort spekter av teknologiområder.

Mer om teknologi og bemanning

Salg

Trenger du flere kompetente medarbeidere innen salg? Vi kan hjelpe deg med bemanning og rekruttering til flere salgsfunksjoner.

Mer om rekruttering innen salg

Våre tjenester

Vi har rekrutterere som er spesialisert innen ulike bransjer, og vet derfor hvordan markedet fungerer og hvilke utfordringer bedriften din kan møte på, samt hvordan problemene kan løses på best mulig måte.

Uansett om du har er kortsiktig eller langsiktig behov, ta kontakt med oss og vi skreddersyr en løsning som passer best for deg og din bedrift. Les gjerne mer om våre tjenester og hva vi kan tilby din bedrift.

Våre tjenester
Del artikkelen