My profile
My profile
Academyexpand_more
Jobbsøkerexpand_more
Bedriftexpand_more
Finn medarbeiderexpand_more
Utvikle ferdigheterexpand_more
Bli en bedre arbeidsgiverexpand_more
Hvorfor samarbeide med ossexpand_more
Guider og artiklerexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
Kontakt ossexpand_more
Våre kontorerexpand_more
Presseexpand_more
Annetexpand_more
bemanning_rekruttering_salg

Vi hjelper deg med bemanning og rekruttering innen salg

Når du skal rekruttere innen salg vet vi i Academic Work at de personlige egenskapene ofte er minst like viktige, eller noen ganger viktigere, enn den formelle kunnskapen og kompetansen. Mange års erfaring i markedet gjør at vi kan finne den beste løsningen for din bedrift!

Derfor skal du velge Academic Work til bemanning og rekruttering innen salg

For mange bedrifter er et godt salgsteam nøkkelen til å kunne fortsette å vokse og holde seg konkurransedyktige. Med våre tjenester og grundige rekrutteringsprosesser jobber vi alltid med å finne den beste kandidaten rettet mot din bedrift. Ikke bare hjelper vi deg med å finne den riktige personen til den aktuelle stillingen, vi tar oss også av administrative oppgaver – noe som sikrer deg at du kan fokusere mer på bedriftens kjernevirksomhet.

Stillinger vi kan hjelpe deg med bemanning og rekruttering til innen salg

  • Account Manager
  • B2B-selger
  • Salgsassistent
  • Leder for e-handel
  • Salgskoordinator
  • Salgsutvikler
  • Management
  • Telemarketing
bemanning_rekruttering_salg

Vi tilbyr bemanning og rekruttering til din bedrift

Velger du oss som karrierepartner kan du være sikker på at vi fastsetter en kravprofil som er tilpasset til din bedrifts behov. Vi tar også av oss rekrutteringsprosessen. Ofte kan det ta tid å finne den rette kandidaten til stillingen. Siden starten har vi hatt studenter og nyutdannede som vår kjernemålgruppe, og det er en målgruppe vi har blitt svært godt kjent med. Som vår kunde får du derfor tilgang til et bredt nettverk av young professionals, som vi mener har de ambisjonene og den friske kunnskapen som markedet trenger for å kunne utvikle seg.

bemanning_rekruttering_salg

Hva skal du velge? Bemanning eller rekruttering?

Det spørs veldig på hvilket behov bedriften din har! Bemanning er den beste løsningen dersom du ikke helt er sikker på hva behovet til bedriften vil være på lengre sikt. Velger du rekruttering vil en av våre rekrutterere lage en rekrutteringsprofil og gjennomføre rekrutteringsprosessen i tett samarbeid med deg. Når prosessen er ferdig, blir den nye medarbeideren rekruttert direkte til bedriften din. Les mer på våre tjenester og ta kontakt med oss, så finner vi den løsningen som passer best for deg og din bedrift.

Ønsker du hjelp med rekruttering og bemanning innen salg?

Vi i Academic Work hjelper deg gjerne med å skreddersy en passende løsning til dine behov. Ta kontakt med oss, så hører du fra oss fortløpende. Vi har kontor i både Oslo og Trondheim. Du kan kontakte oss på telefon 23 00 90 70, e-post info@acadmicwork.no, eller ved å fylle ut og sende inn kontaktskjema for bedrifter. Trenger du medarbeidere til andre områder? Les mer om hvilke fagområder vi kan hjelpe deg med.