AW Academy – en del av Academic Work

AW Academy

Skreddersydd utdanning med AW Academy

Det har aldri før vært så utfordrende å finne medarbeidere med riktig kompetanse. I tilfeller der en rekrutteringsprosess ikke er nok fordi kompetansen er vanskelig å finne, eller når du ønsker skreddersydd kompetanse, kan vi trene opp ansatte gjennom skolen vår AW Academy.

Hindrer mangel på ferdigheter selskapet ditt i å vokse? Sammen utdanner vi dine fremtidige medarbeidere!

Kontakt oss i dag for å lære mer

Om AW Academy

AW Academy er et søsterselskap til Academic Work som tilbyr intensivopplæring i ulike fagmråder basert på læringsformen Accelerated Learning. Målet er å forberede og utdanne mennesker med de riktige egenskapene og ambisjonene slik at de kan få en ny karriere. På den måten sørger vi for at bedrifter har tilgang til kompetanse på områder der det ellers kan være vanskelig å finne kandidater. Gjennom skreddersydde programmer tilpasset bransjer med mangel på kvalifisert kompetanse og kandidater, slik som IT, teknologi og økonomi, utdanner vi de rette menneskene på kun 12 uker.

Lær mer om Accelerated Learning.

Academic Work er ansvarlige for rekrutteringsprosessen og deltakere i programmene* ved AW Academy. Etter fullført utdanning blir kandidatene ansatt i Academic Work som konsulenter og jobber på vegne av våre kunder. Etter ett år har våre kunder muligheten til å ansette kandidaten på fulltid. Siden starten har mer enn 1800 konsulenter blitt uteksaminert gjennom AW Academys programmer i Norge, Sverige, Finland og Tyskland.

*Gjelder ikke re- og upskillingprogrammene (Corporate Training). Her er AW Academy ansvarlig i samarbeid med deg som arbeidsgiver.

AW Academys utdanningsløsninger

Åpne program – For deg som søker kompetanse innen IT, digitalisering eller teknologi

Våre åpne program går kontinuerlig gjennom året. Kandidatene som søker på våre åpne programmer er drevne og motiverte mennesker som ønsker å videreutvikle sine ferdigheter eller endre karriereretning. I 12 uker gjennomgår de en intensiv og lærerik opplæring som avsluttes med et prosjektarbeid. Våre mest tilbakevendende programmer er Java og C#.NET, da mangelen på IT-ferdigheter i det norske arbeidsmarkedet er enorm.

Er du nysgjerrig på våre pågående og kommende programmer? Eller er du interessert i å ansette en eller flere AW Academy-kandidater?

Les mer og meld din interesse her

Skreddersydde kundeprogrammer – For deg som har et stort behov innen et kompetanseområde

I skreddersydde kundeprogrammer vil AW Academy samarbeide med deg om å lage et program med rundt 15 deltakere som er individuelt tilpasset dine behov. På bare seks måneder kan vi rekruttere og utdanne personer med de rette forutsetningene til å bli fremgangsrike medarbeidere som kan bidra produktivt til bedriftens suksess fra første dag.

Er du nygjerrig på et skreddersydd program? Ta kontakt med oss

Re- og upskilling – For deg som vil bygge dine medarbeideres kompetanse

I 2020 åpnet AW Academy muligheten for selskaper å skreddersy intensivopplæring for sine eksisterende ansatte. På denne måten kan vi hjelpe ansatte som trenger å legge til nye eller oppdatere sin kunnskap i et område, såkalt upskilling. Vi kan også hjelpe ansatte til å bytte til en helt nytt fagfelt, såkalte reskilling.

Fordelene med re- og upskilling av eksisterende medarbeidereer mange. Det er et kostnadseffektivt alternativ til å rekruttere nye ansatte, men det fremmer også økt kompetanse og utvikling, samt skaper engasjerte medarbeidere som blir lenger og bygger det interne merkevaren.

Les mer om Corporate Training

Partnerskapsprogram – For deg som søker kompetanse innen et spesifikt system

Partnerskapsprogram – for deg som søker kompetanse innen et spesifikt system Sammen med partnere tilbyr og lager vi partnerskapsprogrammer – nisjeintensiv opplæring for bedrifter som søker en veldig spesifikk kompetanse, for eksempel i et system.

Vi utdanner nå kandidater i Salesforce, verdens ledende Saas-plattform for CRM. Opplæringen er en verdsatt kanal for rekruttering for både partnerbedrifter til Salesforce og brukere av plattformen.

Les mer om Salesforce-programmet og book din kandidat

Utdannelsen – praktisk læring i høyt tempo

På bare 6 måneder rekrutterer og utdanner Academy kandidater med de rette forutsetningene for å lykkes på områder der det ellers er vanskelig å finne kompetanse. Vårt konsept er basert på bootcamp-metoden accelerated learning, som betyr praktisk læring i høyt tempo med konkrete oppgaver som er relevante for den profesjonelle rollen kandidaten skal ut i. Dette sikres ved hjelp av profesjonelle Academy-lærere som alle er anerkjente eksperter på sine respektive felt med tilknytting i næringslivet.

Vil du lære mer om Accelerated Learning?

Vil du lære mer om accelerated learning – og hvorfor det kan være det din bedrift trenger for å løse kompetansebristen? I dette korte webinaret svarer AW Academy på noen av de vanligste spørsmålene om accelerated learning og vår løsning.

15 minutters webinar om løsningen på kompetansebristen

Løsningen på kompetansebristen

Opplever din bedrift en kompetansemangel innen digitalisering, IT eller teknologi generelt? På 12 uker utdanner vi kandidater gjennom praktisk læring i høyt tempo, samarbeid i team og konstant feedback – vi kaller det Accelerated Learning. På denne måten har vi allerede hjulpet bedrifter å rekruttere over 1800 kandidater. Vil du vite mer om hvordan det er mulig å skape en ny kompetanse på kun 12 uker? Last ned vår whitepaper her og lær mer om hvordan kompetansemangelen kan løses med intensiv utdanning.

Last ned whitepaper

Er du kandidat og øsker å vite mer om hvordan du kan gå på et intensivkurs gjennom AW Academy? Les mer her.

Del artikkelen