My profile
My profile
Academyexpand_more
Jobbsøkerexpand_more
Bedriftexpand_more
Finn medarbeiderexpand_more
Utvikle ferdigheterexpand_more
Bli en bedre arbeidsgiverexpand_more
Hvorfor samarbeide med ossexpand_more
Guider og artiklerexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
Kontakt ossexpand_more
Våre kontorerexpand_more
Presseexpand_more
Annetexpand_more
rekruttering_bemanning_IT

IT-rekruttering og bemanning

Å sikre tilgang til digital spisskompetanse er en av de største utfordringene for dagens bedrifter og selskaper. En løsning på denne utfordringen kan være å samarbeide med et rekruttering- og bemanningsbyrå. Har du behov for bemanning og rekruttering innen IT? Vi i Academic Work kan hjelpe deg å finne riktig kompetanse på en fleksibel og risikofri måte.

Kontakt oss

Bruk Academic Work til rekruttering og bemanning innen IT

Våre kunder kommer til oss med forskjellige behov, ønsker og mål. Derfor er vi alltid forberedt på å samarbeide tett med deg for å finne den løsningen som til enhver tid fungerer best for deg og din bedrift. Som kunde hos oss får du muligheten til å kartlegge hvilke personlige egenskaper og kvalifikasjoner som er viktige for din bedrift og for den konkrete stillingen. Vi jobber med utgangspunkt i en kompetansebasert rekrutteringsprosess.

Dette kan vi hjelpe deg med å rekruttere eller bemanne til innen IT

  • Back end-utvikler
  • Front end utvikler
  • Full stack utvikler
  • Helpdesk & Servicedesk
  • IT-prosjektledere
  • IT-support
  • Programmering
  • Testere og kvalitetssikrere
bemanning_rekruttering_it

Vi har over 20 års erfaring i bransjen

Med over 20 års erfaring i bransjen, der vi også har vunnet utmerkelser for året rekrutteringsbyrå, kan du være sikker på at vi hjelper deg å dekke ditt behov. Vi jobber aktivt for å ha bransjens mest fornøyde kunder og konsulenter, og vi er stolte av å kunne kalle oss en revidert arbeidsgiver. Våre konsulenter er young professionals, studenter og nyutdannede i starten av sin karriere. Dette er en målgruppe vi har brukt mye tid på å bli kjent med. Hvert år gjennomfører vi en undersøkelse vi kaller for YPAI (Young Professional Attraction Index) som har blitt et nyttig verktøy for arbeidsgivere som ønsker å lære mer om hvordan de kan attrahere, rekruttere og utvikle young professionals.

bemanning_rekruttering_it

Våre tjenester – bemanning og rekruttering

Hva som er den beste løsningen av bemanning eller rekruttering kommer helt an på hvilket behov du og bedriften din har. Om du har et kortsiktig behov, for eksempel ved ferier eller i hektiske perioder, vil bemanning fungere utmerket. Om du ser at bedriften din trenger en mer langsiktig løsning, så vil rekruttering være det beste alternativet. Forskjellen er at når rekrutteringsprosessen er over, er den nye medarbeideren ikke ansatt i Academic Work, men direkte i bedriften din! Ved bemanning er det vi som er arbeidsgiveren til konsulenten. Du kan lese mer om dette i våre tjenester.

academic_work_academy_it_rekruttering_bemanning

Løs ditt kompetansebehov innen IT med Academic Work academy

Med våre Academy-programmer tilbyr vi Accelerated Learning-program for å minske kompetansegapet og løse kompetansebristen innen IT, med åpne utdanningsprogram innen blant annet JavaScript, C#NET og Cyber Security. Har din bedrift et stort behov innen et fagområde? Da kan vi sette opp en skreddersydd løsning for deg og din bedrift. Ser du etter en nyutdannet, entusiastisk og motivert medarbeider? Ta kontakt med oss for en uforpliktet samtale.

Ønsker du hjelp til bemanning eller rekruttering innen IT?

Vi i Academic Work hjelper deg gjerne med å skreddersy en passende løsning til dine behov. Ta kontakt med oss, så hører du fra oss fortløpende. Vi har kontor i både Oslo og Trondheim. Du kan kontakte oss på telefon 23 00 90 70, e-post info@acadmicwork.no, eller ved å fylle ut og sende inn kontaktskjema for bedrifter. Trenger du medarbeidere til andre områder? Les mer om hvilke fagområder vi kan hjelpe deg med.