Årets rekrutteringsbyrå

Vi er utrolig stolte og ydmyke over at vi vant prisen Årets Rekrutteringsbyrå for 2. året på rad på The Hunt 2019. I 2020 ble vi nominert for tredje gang. Vi er skikkelig stolte og ydmyke over å være nominert i en kategori med så mange dyktige aktører. Vårt største konkurransefortrinn er våre medarbeidere. Og det av vi hver dag jobber for å ha bransjens mest fornøyde kunder, kandidater og konsulenter. Å vinne denne utmerkelsen er en vanvittig lagprestasjon! I 2020 vinner vi også for 4. året på rad prisen for "Employer of the year" av Brilliant Awards, i tillegg til at vi i 2019 tar prisen for «Best Service Company» på Powered by People for 3. året på rad.

Kontakt oss

Den 26. mars inviterte Finn.no til The Hunt. Et arrangement som feirer HR- og rekrutteringsbransjen og lokket over 1200 personer innen HR, rekruttering og fra bemanning- og rekrutteringsbransjen. Arrangementet ble avsluttet med storslått gala hvor det skulle kåres vinnere i følgende kategorier:

  • Årets Bemanningsbyrå
  • Årets Rekrutteringsbyrå
  • Årets Hodejeger
  • Årets HR-avdelingen
  • Årets Stillingsannonse
  • Årets Kampanje

Å være blant de tre finalistene er en stor bragd der vi konkurrerer med over 500 bemanning- og rekrutteringsselskaper. Å vinne denne utmerkelsen er en vanvittig lagprestasjon, og noe som gjør oss ekstremt stolte. – Mads Wildhagen, Head of Marketing

Årets Rekrutteringsbyrå 2018

I et rekrutteringsmarked i vekst er det viktig å posisjonere seg rett, være tro til sin ekspertise og samtidig tørre å satse. I en bransje hvor det eneste som ikke kan kopieres er menneskene, er det viktigere enn noen gang med engasjerte medarbeidere og godt lederskap. I kombinasjon med gode rekrutteringsprosesser og et sterkere employer brand setter oss i en posisjon hvor vi kan utfordre bransjen, ta markedsdeler og arbeide videre med innovasjon. I 2018 opplever vi en tilvekst på nye medarbeidere med 30%, og noe vi er ekstra stolte av er at nære 60% av disse har blitt tipset til å søke fra nåværende kolleger.

2018 har vært et meget spennende år for Academic Work i et AS Norge som går fort fremover. Mange selskaper opplyser at de i stor grad ser etter de samme hodene, gjerne innen områdene IT og Teknologi. Faktisk løser vi over 830 rekrutteringsprosesser for våre kunder i 2018 en økning på nesten 20% fra året før. I 2017 og 2018 vinner vi prisen Best Scores in Employee Surveys – i Brilliant Awards, Powered by People.

Vi har i flere år jobbet målrettet for å kunne være kundens førstevalg når de skal rekruttere young professionals innen disse områdene. Hvert år gjennomfører vi over 70 besøk på skoler, hvorav hovedvekten er på skoler hvor IT og Teknologi er sterkt representert. Merkevarebygging over tid har gjort oss i stand til å møte kundens behov på disse områdene. Totalt vokser vi over 76% i rekrutteringsomsetning sammenliknet med foregående år i et marked som vokser 20% noe som gjør at vi ender Q4 med en total markedsandel på 5,5%. Å oppnå det gjør oss ydmyke og samtidig stolte. Det er herlig å se at næringslivet, i større og større grad ser viktigheten av å ansette young professionals.

I våre rekrutteringsprosesser blir vi mer og mer data drevne, noe som gjør oss i stand til raskt å endre takt, øke takt eller skifte kurs for å finne kandidatene. Våre samarbeid gir oss i dag en rekkevidde på å nå over 400 000 kandidater gjennom få trykk, og sammen med målrettet annonsering i kanalene kunden ønsker, ser vi at vi har funnet en effektiv måte å treffe kandidater på.

Juryen bestod av:

Juryens begrunnelse 2018

Årets Rekrutteringsbyrå har tatt tak i et viktig samfunnsoppdrag ved at de hjelper unge yrkesaktive med å komme seg raskt og enkelt ut i arbeid. Opplæringsprogrammet de har startet viser at de er nytenkende og handlekraftige. I tillegg gjennomfører de undersøkelsen YPAI (Young Professional Attraction index) som leverer verdi til kunden utover selve rekrutteringsprosessen. Årets Rekrutteringsbyrå kan også vise til imponerende vekst og har meget gode tilbakemeldinger fra både kunder og kandidater.

Powered By People

For tredje året på rad vinner vi prisen for "Best Service Company" av Powered By People, Employee Experience Award.
"Powered by People - Employee Experience Award" stammer fra kjernen til suksess er skapt gjennom kraften i mennesker; det er menneskene i organisasjonen som gjør en ekte forskjell! Prisen hedrer og feirer de organisasjonene som kjemper for sine ansatte, og utfordrer seg selv til å skape forandring i organisasjonen. Prisen er basert på data fra selskapets årlige medarbeiderundersøkelser, noe som betyr at det er de ansattes virkelige oppfatninger, ikke subjektive vurderinger, som bestemmer hvem som vinner den prestisjetunge prisen

Årets byrå 2017

Vi leverte vårt beste år noensinne i 2017, og spesielt gøy er det at vi aldri tidligere har hatt så engasjerte medarbeidere som vi har nå. Det tyder på en herlig kultur, og at våre kjerneverdier kommer til syne i det daglige arbeidet. Vi er helt i toppen når det kommer til å attrahere kandidater gjennom våre nettverk og annonser. Og gjennom YPAI kan vi virkelig befeste vår posisjon som Home of the Young Professionals og eksperter på målgruppen.

I 2017 hjalp vi våre kunder og samarbeidspartnere med omtrent 1000 rekrutteringsprosesser til alle typer stillinger innen nesten alle bransjer. Med 60 i NPS tyder mye på at vi må være blant de som har bransjens mest førnøyde kunder. Ser vi på bransjens vekst på 10% i 2017 leverer vi 18%. Dette sikrer en lønnsom vekst, og mulighet til å investere i digitalisering, ny teknologi og nye og eksisterende medarbeidere for å kunne imøtese kundenes behov og ønsker i fremtiden.

I 2017 var det også over 1300 kandidater som søkte jobb internt hos oss. Det er kult og viser at vår merkevare som arbeidsgiver og rekrutteringspartner blir mer og mer kjent.

Juryens begrunnelse 2017

Vinneren har i 2017 levert sitt beste år noensinne - og de har gjort det spesielt godt innen rekruttering. Dette har gitt de mulighetene til å investere ytterligere i digitalisering og mange nye rekrutterere. Vinnerens stillingsannonser på FINN for sine kunder er det mest leste i bemannings- og rekrutteringsbransjen. Vinneren deltar aktivt på arenaer hvor deres kandidater befinner seg og er dyktig på å dele innsikt om sin kandidatmålgruppe til næringslivet.

Selskapet går foran i bransjen som et datadrevet selskap som kontinuerlig måler både kandidat-tilfredshet, kundetilfredshet og medarbeidertilfredshet for å stadig forbedre seg. Selskapet har spesialisert seg på rekruttering og bemanning av studenter og nyutdannede i starten av sin karriere og har de siste 10 årene befestet sin posisjon som Home of the Young Professionals.

Skal du ansette ny medarbeider?

Kontakt oss gjerne for en uforpliktende prat om hvordan vi kan hjelpe deg med å løse dagens eller fremtidige behov. Fyll ut skjemaet under eller ring oss på tlf. 21 30 53 01

Del artikkelen