info
ADVARSEL! Feilaktige meldinger om ledige stillinger sirkulerer for tiden på sosiale medier, disse kommer ikke fra Academic Work. Vi ønsker å informere deg om at disse ikke er tilknyttet oss, og avsenderen bruker vår merkevare uten vår tillatelse. Vårt råd er å ikke svare eller gjøre noe (f.eks. klikke) på disse meldingene. Du kan trygt og sikkert søke etter ledige stillinger på nettsiden vår.
close
My profile
My profile
Academyexpand_more
Jobbsøkerexpand_more
Bedriftexpand_more
Finn medarbeiderexpand_more
Utvikle ferdigheterexpand_more
Bli en bedre arbeidsgiverexpand_more
Hvorfor samarbeide med ossexpand_more
Guider og artiklerexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
Kontakt ossexpand_more
Våre kontorerexpand_more
Presseexpand_more
Annetexpand_more
bemanning_rekruttering_økonomi

Bemanning og rekruttering innen økonomi

Behovet for dyktige medarbeidere innen økonomi øker stadig, og det trengs økonomer innen nesten alle virksomheter. Med over 20 års erfaring i rekruttering- og bemanningsbransjen kan du være trygg på at vi hjelper deg å finne din neste medarbeider – uansett behov!

Kontakt oss

Vi hjelper deg med bemanning og rekruttering innen økonomi

Hos oss jobber det et eget team for å løse rekrutteringsbehovet innen økonomi og finans, og våre rekrutteringseksperter hjelper deg å finne de riktige menneskene til din bedrift. Vi hjelper deg å finne fremtidens medarbeidere, enten du ønsker å leie inn eller fast ansette kandidaten. Gjennom en tett dialog med dere i oppstartsfasen, minimaliserer vi risikoen for feilansettelser, i tillegg til at vi tar oss av rekrutteringsprosessen.

Dette kan vi bidra med

Rekrutteringseksperter: Vi har jobbet med bemanning og rekruttering siden 1998. Vi kjenner ikke bare vår målgruppe svært godt, vi kjenner også våre kunder og har god forståelse for den variasjonen som finnes i ulike behov. .

Fleksibilitet: Vi skreddersyr løsninger til forskjellige behov, uansett om det er en prosjektstilling eller et permanent behov. Hvis dine behov endres, er vi og våre løsninger også fleksible.

Troverdighet: Vi har over 20 års erfaring i rekruttering av bemanning til økonomifunksjoner i både små og store bedrifter. Med vår erfaring og kunnskap skal vi alltid kunne løse det behovet du har – uansett om du er på utkikk etter en student, nyutdannet eller en som er i sine første år av karrieren.

Kontakt oss for en uforpliktet prat om hvordan vi kan finne en løsning på ditt behov, eller les mer på våre tjenester.

bemanning_rekruttering_økonomi

Hvorfor bruke et rekrutterings- og bemanningsbyrå?

Det er økende etterspørsel etter dyktige fagfolk innen økonomi, og ofte oppstår det situasjoner der man får behov for ny ansatt eller et midlertidig vikariat. Disse situasjonene kan bli spesielt alvorlige når det gjelder økonomi. Når du mangler ansatte til å føre regnskap, lønn eller utbetalinger vil de negative effektene for selskapet bli synlige svært raskt. Ettersom økonomiarbeid noen ganger kan være sesongpreget, er mange av våre kunder glade for å kunne bruke våre tjenester for å balansere ut de travleste årstidene.

Er bemanning eller rekruttering det beste alternativet?

Avhengig av ditt tidsperspektiv og behov, kan du velge om bemanning eller rekruttering er den beste løsningen for ditt behov innen økonomi. Dersom du ikke kan forutsi hvor lenge du vil trenge en ansatt, eller om behovet bare er for en kortere periode, kan bemanning fungere utmerket for deg. Dersom du helst ønsker en langsiktig løsning og hjelp fra rekrutteringseksperter når du skal ansette en ny medarbeider, vil rekruttering være den beste løsningen for din bedrift. Forskjellen er at når rekrutteringsprosessen er over, er ikke den nye medarbeideren ansatt i Academic Work, men er ansatt direkte i din bedrift!

Bli bedre kjent med young professionals

Hvert år gjennomfører vi undersøkelsen Young Professional Attraction Index (YPAI), der vi kartlegger hva young professionals anser som viktigst ved valg av arbeidsgiver. Undersøkelsen har blitt et nyttig verktøy for ledere som ønsker å lære mer om hvordan de kan bli og forbli en attraktiv arbeidsgiver, og hvordan de kan attrahere morgendagens arbeidstakere. Les mer om YPAI og last ned våre rapporter for å lære mer.

Stillinger innen økonomi vi kan hjelpe deg med bemanning og rekruttering til:

  • Budsjettering
  • Controlling
  • Fakturering
  • Finansanalytiker
  • Gjeldsspesialist
  • Kundekonsulent
  • Lønnsbehandling
  • Regnskapsfører
  • Prosjektøkonomer

Ønsker du hjelp til bemanning eller rekruttering innen økonomi?

Har du spørsmål eller ønsker å finne din neste medarbeider? Kontakt oss, så hører du fra oss fortløpende. Vi har kontor i både Oslo og Trondheim. Trenger du medarbeidere til andre områder? Se hvilke andre fagområder vi kan hjelpe deg med.