My profile
My profile
Academyexpand_more
Jobbsøkerexpand_more
Bedriftexpand_more
Finn medarbeiderexpand_more
Utvikle ferdigheterexpand_more
Bli en bedre arbeidsgiverexpand_more
Hvorfor samarbeide med ossexpand_more
Guider og artiklerexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
Kontakt ossexpand_more
Våre kontorerexpand_more
Presseexpand_more
Annetexpand_more
rekruttering_bemanning_teknologi

Har du behov for bemanning eller rekruttering innen teknologi?

Vi i Academic Work kan hjelpe deg å finne kvalifiserte medarbeider innen et stort spekter av teknologiske områder. Fra sivilingeniører til biovitenskap – med oss vil du få hjelp av et team av spesialiserte rekruttere innen teknologi, og vi arbeider aktivt for å finne potensielle kandidater til din bedrift.

Derfor skal du velge Academic Work til rekruttering og bemanning innen teknologi

Vi ser en stor kompetansebrist innen en rekke tekniske områder. Dette betyr at kvalifiserte ingeniører på både junior- og seniornivå blir gradvis mer utfordrende å finne. Academic Work er et bemannings- og rekrutteringsbyrå som fokuserer på young professionals: vi hjelper deg å finne kvalifiserte kandidater som er både midt i studiene og i starten av sin karriere.

Velger du å samarbeide med Academic Work vil vi hjelpe deg å finne ut hvilken type kompetanse du trenger i bedriften din, og deretter sette opp en kravprofil for stillingen. Etter dette tar vi hånd om rekrutteringsprosessen der stillingsannonsen må skrives og markedsføres, og den riktige kandidaten må plukkes ut. Alt dette kan vi hjelpe med mens du kan fokusere på kjernevirksomheten din.

Stillinger vi kan hjelpe deg med bemanning og rekruttering til innen teknologi

  • Ingeniør
  • Teknisk support
  • Energi
  • Prosjektledelse
  • Infrastruktur
  • Elektronikk
  • Mekanikk
  • Telekommunikasjon
bemanning_rekruttering_teknologi

Hvorfor bruke et bemannings- og rekutteringsbyrå?

Våre løsninger innen teknologi kan hjelpe deg i mange situasjoner, for eksempel for å dekke perioder med stor ordreinngang eller etterspørsel. Når du bruker våre tjenester, har Academic Work fullt ansvar både for rekrutteringsprosessen og hele det administrative ansvaret gjennom hele ansettelsesperioden. Alle kostnader er inkludert i timeprisen vår, og bare de reelle arbeidstimene blir fakturert – noe som gjør kostnadene svært enkle å forutsi og kontrollere.

bemanning_rekruttering_teknologi

Er bemanning eller rekruttering det beste alternativet?

Avhengig av hvilke spesifikke behov du har i bedriften, kan du velge mellom bemanning eller rekruttering. Trenger du å fylle et midlertidig og kortsiktig behov, er bemanning det beste alternativet. Det er kostnadseffektivt, fordi du kun betaler for reelle arbeidstimer og du vil få hjelp av oss til administrative oppgaver som lønn, tidsrapportering, og mer. Rekruttering er aktuelt når du vet at bedriften din vil få et langsiktig behov og bare trenger hjelp til å finne den riktige kandidaten. Du vil få hjelp til rekrutteringsprosessen i begge tilfeller, men med rekruttering vil ikke kandidaten være knyttet til Academic Work etter at rekrutteringsprosessen er avsluttet.

Trenger du hjelp til rekruttering eller bemanning innen teknologi?

Vi i Academic Work hjelper deg gjerne med å skreddersy en passende løsning til dine behov. Ta kontakt med oss, så hører du fra oss fortløpende. Vi har kontor i både Oslo og Trondheim. Du kan kontakte oss på telefon 23 00 90 70, e-post info@acadmicwork.no, eller ved å fylle ut og sende inn kontaktskjema for bedrifter. Trenger du medarbeidere til andre områder? Les mer om hvilke fagområder vi kan hjelpe deg med.