Bemanning i Oslo

Skal du ansette en ny medarbeider i år? Dyktige og motiverte medarbeidere er nøkkelen til suksess. Med over 20 års erfaring og 135 000 ansettelser, hjelper vi deg med bemanning i Oslo. Vi vet at personalbehov varierer, enten om ditt behov strekker seg over noen dager, måneder eller år – vi sørger for at rett person er på plass til rett sted, når du trenger det.

Kontakt oss

Når bør du få hjelp av et bemanningsbyrå?

Når din bedrift står overfor et generasjonsskifte i avdelingen, en stor ekspansjon eller en uventet ledig stilling – da kan en bemanning være den rette løsningen. Våre rekrutteringseksperter driver hele rekrutteringsprosessen, og sammen velger du hvilken konsulent (er) som passer for stillingen. Dine medarbeidere er din viktigste ressurs i selskapet ditt, samtidig vil ansettelser alltid komme med ansvar og uforutsette situasjoner som kan medføre kostander for arbeidsgiveren. Når du bruker en bemanningsløsning vil vi stå for arbeidsgiveransvaret. Det er dette som er bemanning. Vi håndterer alt av administrasjon og andre forhold som har med selve ansettelsen å gjøre. En Consultant Manager i Academic Work blir personens nærmeste leder, noe som gjør at du får hjelp med personalansvar, lønnsadministrasjon, utvikling og- oppfølging. Selvfølgelig får du som kunde løpende informasjon under hele rekrutteringsprosessen.

Academic Work kan hjelpe deg med bemanning i Oslo

Når du velger å la oss hjelpe deg med din rekrutteringsprosess får du tilgang til vårt store nettverk av young professionals. En målgruppe vi mener bedriften din kan yte godt av, da young professionals sitter med den siste kunnskapen innen sitt fagområde. Academic Work har siden 2007 hatt kontor i Oslo og har med tiden etablert god kjennskap til studentene og studentmiljøene rundt om i området.

Fordeler med bemanning

Personalplanlegging handler om å være forberedt og være klar til å håndtere uforutsette behov og fremtidig kompetanse. Bedriften vil fortsette å endre seg, kollegaer blir syke, endrer stillinger eller bytter jobb – med riktig plan og verktøy på plass kan du håndtere alle endringene på en kostnadseffektiv og effektiv måte. Bemanningsløsninger skal oppleves tidsbesparende og fleksibelt. Når vi hjelper deg med bemanning frigjør vi din tid, slik at du kan fokusere på dine kjerneoppgaver. Da hjelper vi deg med å identifisere dagens og fremtidig kompetanse og minimerer risikoen for feilansettelser. Les mer om fordeler med bemanning i vår whitepaper.

Bemanning av deltidsansatte

Young professionals innehar den ferskeste kompetansen og kunnskapen på markedet. Mange bedrifter starter med å ansette studenter på deltid for å så rekruttere studenten over på fulltid etter endt studier. Gjennom å la studenter ta en del av bedriften når de studerer, sikrer dere virksomheten den nyeste kompetansen både for i dag– og for fremtiden.

Fordeler ved å ansette på deltid

Vi hjelper deg med bemanning innen en rekke ulike forretningsområder.

Alt ifra økonomi, IT og teknologi til kundeservice og markedsføring. Velg et område fra listen nedenfor for å lese mer om hvordan vi hjelper deg!

Skreddersydde bemanningsløsninger

Sammen med deg velger vi den løsningen som er best for å dekke ditt behov, og som ligger til grunn for at du skal bli fornøyd med prosessen. Vi kan sammen med deg skreddersy den løsningen du ønsker for din bemanning, enten det er omfang, flere personer eller etterspurt kompetanse. Gjennom over 20 års erfaring vet vi hva som kreves for at du som kunde får rett kandidat til ditt behov. Har du et klart behov om å ansette en fast medarbeider? Vi hjelper deg også med rekruttering! Les mer om hvordan vi gir deg profesjonell hjelp med rekrutteringsprosessen.

Kontakt oss for bemanning og rekruttering

Kontakt oss gjerne for en uforpliktende prat om hvordan vi kan hjelpe dere med å løse dagens eller fremtidige behov. Benytt skjemaet under så kontakter vi deg når du ønsker eller ring oss på tlf. 21 30 53 01

Del artikkelen