Bemanning i Oslo

Trenger du medarbeidere på innleie? Dyktige og motiverte medarbeidere er nøkkelen til suksess. Med over 20 års erfaring og 135 000 ansettelser, hjelper vi deg med bemanning i Oslo. Vi vet at personalbehov varierer, enten om det er omfang, flere personer eller etterspurt kompetanse – vi sørger for at rett person er på plass til rett sted, når du trenger det.

Kontakt oss

Bemanningsbyrå Oslo

I 2007 åpnet vi vårt kontor i Oslo og har siden den gang etablert god kjennskap til studentene og studentmiljøene i Oslo og omegn. Når du benytter deg av bemanningsløsninger gjennom oss i Academic Work vil du få tilgang til vårt store nettverk av young professionals, studenter og nyutdannede i starten av karrieren– vårt ekspertområde og en svært ettertraktet målgruppe. Når vi hjelper deg med bemanning frigjør vi din tid, slik at du kan fokusere på dine kjerneoppgaver. Vi kan hjelpe deg med å identifisere dagens og fremtidig kompetanse slik at du minimerer risikoen for feilansettelser.

Når bør du benytte deg av et bemanningsbyrå?

Dine medarbeidere er den viktigste ressursen i selskapet ditt, samtidig vil ansettelser alltid komme med ansvar og uforutsette situasjoner som kan medføre kostnader for deg som arbeidsgiver. Når du bruker en bemanningsløsning vil vi stå for arbeidsgiveransvaret. Det er dette som er bemanning. Vi håndterer alt av administrasjon og andre forhold som har med selve ansettelsen å gjøre. En Consultant Manager i Academic Work blir personens nærmeste leder, noe som gjør at du får hjelp med personalansvar, lønnsadministrasjon, utvikling og- oppfølging. Selvfølgelig får du som kunde løpende informasjon under hele rekrutteringsprosessen. Står din bedrift ovenfor en stor ekspansjon, et generasjonsskifte eller en uventet ledig stilling? Da kan bemanning være den rette løsningen for din bedrift. Våre rekrutteringseksperter driver hele rekrutteringsprosessen og sammen velger du hvilken konsulent (er) som passer for stillingen og din bedrift.

Vi hjelper deg med bemanning innen en rekke ulike forretningsområder.

Alt ifra økonomi, IT og teknologi til kundeservice og markedsføring. Velg et område fra listen nedenfor for å lese mer om hvordan vi hjelper deg!

Fordeler med bemanning

Personalplanlegging handler om å være forberedt og klar til å håndtere uforutsette behov og kartlegge fremtidig kompetanse. Bedriften vil stadig endre seg, kollegaer blir syke, endrer stillinger eller bytter jobb – med riktig plan og verktøy kan du håndtere alle endringene på en kostnadseffektiv og fleksibel måte. Bemanningsløsninger skal oppleves tidsbesparende og fleksibelt. Les mer om fordeler med bemanning i vår whitepaper.

Bemanning av deltidsansatte

Young professionals innehar den ferskeste kompetansen og kunnskapen på markedet. Mange bedrifter starter med å ansette studenter på deltid for å så rekruttere studenten over på fulltid etter endt studier. Gjennom å la studenter ta en del av bedriften når de studerer, sikrer dere virksomheten den nyeste kompetansen både for i dag– og for fremtiden.

Fordeler ved å ansette på deltid
Del artikkelen