På utkikk etter ekstra bemanning innen media?

Dersom du ser etter et bemanningsbyrå som kan hjelpe deg med bemanning innen media, har du kommet til riktig sted. I Academic Work har vi lang erfaring med bemanning og vår ambisjon om alltid å jobbe for det best mulige resultatet er vår nøkkel til suksess. Bemanning er det riktige verktøyet for en bedrift som leter etter en enkel og fleksibel måte å finne ansatte på.

Kontakt oss for å vite mer

Mediabemanning – raskt og fleksibelt for din bedrift

Bedrifter kan til ulike tider møte på forskjellige utfordringer når det kommer til ansatte. Stor arbeidsmengde kan skape press på bedriftens ansatte, det kan oppstå midlertidig fravær eller andre kompetansegap som raskt trenger å fylles. Når slike situasjoner oppstår kan det være utmerket å bruke bemanning som verktøy. Bemanning er en fleksibel og effektiv måte å sikre deg at du har de riktige menneskene på riktig sted og til riktig tid.

Med hjelp fra Academic Work kan du fokusere på kjernevirksomheten i bedriften mens vi tar oss av bemanningen. Vi tilbyr også rekruttering innen media.

Academic Work kan hjelpe deg med bemanning til mange stillinger innen media

Vi har mange års erfaring fra bemanningsbransjen og vår ambisjon er vår største drivkraft for å lykkes. Siden 2011 har vi hatt de mest fornøyde kundene i bransjen. Bortsett fra bemanning til media, tilbyr vi også bemanning innen markedsføring og bemanning innen kommunikasjon

Noen eksempler på stillinger vi kan hjelpe deg med bemanning til innenfor dette området er

  • PR-medarbeider
  • Redaktør
  • Journalist
  • Tekstforfatter
  • Innholdsspesialist
  • Spesialist innen sosiale medier

Et bemanningsbyrå innen media som er spesiallisert på young professionals

Hvem er young professionals? Vi tror at de er fremtiden for mange bedrifter, særlig når det gjelder å skape utvikling. Young professionals har ikke noe med alder å gjøre, dette er studenter og nyutdannede i starten av sin karriere med den ferskeste kunnskapen på markedet.

Vi har arbeidet med young professionals i mange år, og gjennom alle disse årene har vi blitt svært godt kjent med dem. Vi har til og med utviklet attraksjonsindeksen YPAI –young professional attraction index, som hjelper oss og andre bedrifter til å forstå denne målgruppen bedre. Gjennom denne undersøkelsen lærer vi mer om hva young professionals setter pris på når de velger en arbeidsgiver

Kontakt oss

Har bedriften din behov for personale? Ring oss på tlf. 21 30 53 01. Eller fyll ut opplysningene dine under, så tar vi kontakt med deg og ser på hvordan akkurat ditt behov for personale ser ut, uansett om det er nå eller i fremtiden.

Del artikkelen