Har du behov for bemanning eller rekruttering av CAD-konstruktør?

Er du på jakt etter en person som kan hjelpe deg med teknisk produktutvikling? Da kan det være en CAD-konstruktør du trenger. En CAD-konstruktør har som oppgave å skape holdbare og effektive konstruksjoner. Dette gjøres gjennom produktutvikling i 3-dimensjonale datamiljøer og krever forståelse rundt konstruksjonsteknikk. Academic Work hjelper deg å finne riktig person med riktig kompetanse til tjenester innenfor dette området.

Kontakt oss!

Hvordan vi hjelper deg med bemanning eller rekruttering av CAD-konstruktør

Leter du etter en CAD-tegner eller konstruktør så hjelper vi deg. I dag er det høy etterspørsel etter de dyktigste ingeniørene på markedet og mange bedrifter har en utfordring i å nå kandidatene de trenger. Det er derfor Academic Work finnes og kan hjelpe til. Vi har mange års erfaring innen bemanning og rekruttering. Vi hjelper til med å nå de riktige kandidatene, går gjennom alle søknader og gjennomfører hele rekrutteringsprosessen.

Når prosessen er ferdig presenterer vi kandidaten for deg, og du kan enten ansette personen ved direkte rekruttering eller vedkommende ansettes som en konsulent hos Academic Work som du kan leie inn etter behov.

Er bemanning eller rekruttering av CAD-konstruktør den rette veien å gå?

Behovet for ulike tjenester kan være forskjellig. Når nye prosjekter kommer inn kan det raskt oppstå behov for en Autocad-tegner eller en type bygningsingeniør. Da hjelper vi til, raskt og enkelt. Har du et midlertidig behov for forsterkning på arbeidsplassen, kan bemanning være løsningen. Ut fra kravprofilen din finner vi den best egnede kandidaten og du leier inn denne personen etter ditt behov. Har du et mer langsiktig behov å dekke, kan rekruttering være det beste alternativet for deg. Med rekruttering så tar vi hånd om rekrutteringsprosessen og senere ansettes personen direkte hos deg.

Fordelen vår er nettverket av young professionals

For å finne riktige kandidater har vi gjennom årene i bransjen arbeidet mye med å bygge en relasjon til young professionals - studenter og nyutdannede med opptil fem års erfaring. Vi har en aktiv markedsføring på universiteter og campus, og arbeider stadig med å forsterke varemerket vårt. Det har bidratt til at vi i dag har et stort nettverk, noe som har stor betydning når vi skal gjennomføre en rekrutteringsprosess. Grunnen til at vi tror så sterkt på young professionals når det gjelder yrker som CAD-tegner, bygningsingeniør eller prosjektleder for bygg er at de både har en sterk driv og stor nyskjerrighet.

Kontakt oss

Har bedriften din behov for personale? Ring oss på tlf. 21 30 53 01. Eller fyll ut opplysningene dine under, så tar vi kontakt med deg og ser på hvordan akkurat ditt behov for personale ser ut, uansett om det er nå eller i fremtiden.

Del artikkelen