La oss hjelpe deg med bemanning og rekruttering av dokumentingeniører

Alle prosjekter bør ha en trygg grunn å stå på. Dokumentingeniører hjelper til med dette på mange ulike måter. Det er dokumentingeniørenes oppdrag å strukturere, koordinere og effektivisere dokumentasjon og rutiner. Etter hvert som prosjektene går fremover, må all dokumentasjon være korrekt gjort og riktig informasjon skal dokumenteres. Academic Work hjelper deg å finne riktig person til et slikt oppdrag.

Kontakt oss i dag!

Hvorfor gå via Academic Work ved bemanning eller rekruttering av dokumentingeniør?

Teknisk dokumentasjon er en administrativ rolle som er svært viktig for bedriftene. Uten en dyktig dokumentingeniør er det vanskelig å få orden og system i prosjekter. Dokumentingeniøren har stor kunnskap innenfor tekniske områder og sørger for orden i alle dokumenter, tegninger og instruksjoner. Gjennom å bruke bemaning eller rekruttering via Academic Work, får du tilgang til eksperthjelp fra rekruttererne våre under hele prosessen. De er spesialisert innenfor ulike forretningsområder for å kunne gi deg den beste hjelpen. Vi går alltid inn med et stort engasjement og brenner for å finne riktig person til riktig plass.

Bemanning eller rekruttering av dokumentingeniør?

Behovet for en dokumentingeniør eller teknisk dokumentør kan være forskjellig fra bedrift til bedrift. Derfor finnes det også løsninger som passer godt for de ulike bedriftene. Med rekruttering hjelper vi deg gjennom hele rekrutteringsprosessen. Sammen skreddersyr vi en kravprofil basert på behovet ditt og deretter tar vi oss av annonsering, utvalg og intervjuer. Når vi har funnet riktig kandidat presenteres vedkommende for deg og du rekrutterer personen direkte til din bedrift.

Med bemanning er rekrutteringsprosessen lik, men kandidaten blir ansatt hos Academic Work og du leier inn etter behov. Dette er en mer fleksibel løsning som passer godt til for eksempel organisasjonsendringer, vikariater eller arbeidstopper.

Young professionals kan være ingeniørene du leter etter

Siden starten har vi spesialisert oss på målgruppen young professionals - studenter og nyutdannede med opptil 5 års erfaring. Grunnen til at vi tror denne målgruppen er ekstra viktig for bedrifter er at de sitter på den nyeste kunnskapen og har en sterk driv. Nyskjerrigheten deres driver dem fremover og de vil kunne bidra til å utvikle bedriften din. Når neste generasjon går ut i pensjon, kommer young professionals til å være de som overtar. Gjennom å samarbeide med Academic Work får du tilgang til, og blir sett i, nettverket vårt, som kan være nøkkelen til å finne riktig person.

Skal du ansette ny medarbeider?

Har bedriften din behov for personale? Ring oss på tlf. 21 30 53 01. Eller fyll ut opplysningene dine under, så tar vi kontakt med deg og ser på hvordan akkurat ditt behov for personale ser ut, uansett om det er nå eller i fremtiden.

Del artikkelen