Vi hjelper deg med bemanning og rekruttering av prosjektingeniør

Prosjektingeniør kan hjelpe bedriften din å sikre at prosjekter forløper som planlagt og at alt foregår på riktig måte. Denne personen kan bli avgjørende for resultatet av hele prosjektet. Academic Work hjelper deg å finne den beste kandidaten til stillingen som prosjektingeniør, slik at prosjektene dine kan oppnå best mulig resultat ved å ha riktig person på riktig plass

Kontakt oss i dag!

Vi hjelper deg å finne riktig prosjektingeniør

Vi vet at det er en utfordring for mange bedrifter i dag å finne riktig kompetanse innenfor ingeniøryrkene. Prosjektingeniøryrket innebærer ofte innkjøp og økonomistyring sammen med planlegging - sentrale oppgaver i ulike prosjekter som krever personale man kan stole på. Det er høy konkurranse om ingeniører på markedet og derfor hjelper Academic Work deg å finne riktig kunnskap og ambisjoner.

Gjennom det store nettverket vårt av young professionals - studenter og akademikere som er i starten av sin karriere, har vi forutsetningene for å finne riktig kandidat for akkurat deg. Nettverket vårt er fylt av kandidater med den nyeste kunnskapen på markedet og opptil fem års erfaring. De har en sterk driv som kommer til å føre bedriften din fremover.

Har du behov for bemanning eller rekruttering av prosjektingeniør?

Leter du etter din neste automasjonsingeniør, byggingeniør eller prosjektleder på deltid eller heltid? Avhengig av hvilken stilling eller hvilke behov som må dekkes, kan enten bemanning eller rekruttering fungere best. Bemanning løser kortsiktige behov og er en fleksibel måte å leie inn personale og riktig kompetanse på. Med bemanning hjelper vi til med personalansvaret og lønnsadministrasjonen. Rekruttering er et smart valg om du har et langsiktig personalbehov og vil ha hjelp til å rekruttere den beste kandidaten til oppdraget. Her hjelper vi deg som bedrift med å finne riktig kompetanse raskt. Om du er usikker på hvor langsiktig behovet ditt er, anbefaler vi deg å benytte en bemanningsløsning. Academic Work jobber alltid med å løse personalbehovet ditt på best mulig måte.

Rekrutterere som er eksperter på ingeniører

Et av våre største forretningsområder er tekniske fag. Våre rekrutterere har kunnskap og en genuin interesse for bransjen. Det er viktig for oss å alltid bli kjent med bedriftene vi hjelper, lytte til hva akkurat du trenger og se hvilket behov du har. Mange tjenester innenfor tekniske fag, som konstruksjon eller produksjon der det er behov for prosjektingeniører, ingeniører eller bygg- og anleggsledere krever en viss type kunnskap som høyskoleingeniører og sivilingeniører har. Vi hjelper deg å finne personer med riktig kompetanse. Gjennom årene våre i bransjen har vi opparbeidet oss den viktige kunnskapen som trengs for å gjennomføre rekrutteringer til ingeniøryrker med best mulig resultat.

Vi bemanner og rekrutterer også ingeniører, automasjonsingeniører, byggingeniører og maskiningeniører.

Kontakt oss

Har bedriften din behov for personale? Kontakt oss på telefon 21 30 53 01 eller fyll ut opplysningene dine under, så tar vi kontakt med deg og ser på hvordan akkurat ditt behov for personale ser ut, uansett om det er nå eller i fremtiden.

Del artikkelen