Hero image

Har du behov for bemanning eller rekruttering innen jus?

Advokat eller jurist? Det kan noen ganger være utfordrende å finne korrekt juridisk kompetanse, og det er her Academic Work ønsker å hjelpe. Den juridiske bransjen er dynamisk og i konstant endring. Med vår kunnskap om den juridiske bransjen og erfaring fra bemanning, kan vi hjelpe deg å rekruttere den riktige medarbeideren.

Derfor skal du velge Academic Work til bemanning og rekruttering innen jus

Juridisk ekspertise er nødvendig i mange deler av bedriften – særlig i finansavdelingen, og ved innkjøp og kontrakter. Endringer av lover og reguleringer kan også føre til et akutt behov for å endre prosesser. Når arbeidsmengden vokser og det blir behov for flere ansatte raskt, er det et godt alternativ å bruke et bemanningsbyrå. Academic Work er et bemanningsbyrå som kan hjelpe deg å bemanne stillinger som krever ekspertise innen jus på student- eller juniornivå. Dersom du har et langsiktig behov for juridisk kompetanse til en stilling på juniornivå, er våre rekrutteringstjenester en perfekt match for deg.

Hva vi kan tilby

Rekrutteringsekspertise
Gode mennesker skaper gode bedrifter. Våre rekrutterere er erfarne, ambisiøse og strekker seg alltid langt for at du som kunde skal være fornøyd.

Et nettverk av young professionals
Vi er eksperter på young professionals – studenter eller akademikere som er i starten av sin karriere. Vi tror at dette er den mest interessante målgruppen å følge med på for å finne fremtidige talenter til ulike bransjer.En grundig rekrutteringsprosess
Sammen med oss vil du lage en kravprofil, og deretter håndterer vi rekrutteringsprosessen frem til vi introduserer deg for en eller flere kandidater. Vi har en kvalitetssikret prosess som gjør at du kan være trygg på å finne den riktige personen til stillingen.

Oppfølging
Med bemanning vil Academic Work håndtere lønninger, tidsrapportering og andre administrative oppgaver for deg, slik at du får mer tid til å fokusere på kjernevirksomheten din.

bemanning_rekruttering_jus

Hvorfor bruke et bemannings- og rekutteringsbyrå?

Når du samarbeider med Academic Work vil du sammen med våre rekrutterere sette opp en rekrutteringsprofil som er tilpasset dine behov, og du vil få ekspertisehjelp til dette fra våre rekruttere. Som rekrutteringsbyrå vil vi håndtere hele rekrutteringsprosessen, og når denne er ferdig vil du kunne rekruttere kandidaten direkte til bedriften din. Med våre tjenester kan du være sikker på at vi jobber for å finne den riktige kandidaten for din bedrift.

bemanning_rekruttering_jus

Er bemanning eller rekruttering innen jus det beste alternativet?

Avhengig av hvilke spesifikke behov du har i bedriften, kan du velge mellom bemanning eller rekruttering. Trenger du å fylle et midlertidig og kortsiktig behov, er bemanning det beste alternativet. Det er kostnadseffektivt, fordi du kun betaler for reelle arbeidstimer og du vil få hjelp av oss til administrative oppgaver som lønn, tidsrapportering, og mer. Rekruttering er aktuelt når du vet at bedriften din vil få et langsiktig behov og bare trenger hjelp til å finne den riktige kandidaten. Du vil få hjelp til rekrutteringsprosessen i begge tilfeller, men med rekruttering vil ikke kandidaten være knyttet til Academic Work etter at rekrutteringsprosessen er avsluttet.

Trenger du hjelp til rekruttering eller bemanning innen jus?

Vi i Academic Work hjelper deg gjerne med å skreddersy en passende løsning til dine behov. Ta kontakt med oss, så hører du fra oss fortløpende. Vi har kontor i både Oslo og Trondheim. Du kan kontakte oss på telefon 23 00 90 70, e-post info@acadmicwork.no, eller ved å fylle ut og sende inn kontaktskjema for bedrifter. Trenger du medarbeidere til andre områder? Les mer om hvilke fagområder vi kan hjelpe deg med.