My profile
My profile
Academyexpand_more
Jobbsøkerexpand_more
Bedriftexpand_more
Finn medarbeiderexpand_more
Utvikle ferdigheterexpand_more
Bli en bedre arbeidsgiverexpand_more
Hvorfor samarbeide med ossexpand_more
Guider og artiklerexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
Kontakt ossexpand_more
Våre kontorerexpand_more
Presseexpand_more
Annetexpand_more
bemanning_rekruttering_markedsføring_kommunikasjon

Bemanning og rekruttering innen markedsføring og kommunikasjon

I en verden i stadig endring, er det avgjørende for bedrifter å ha kompetente og dyktige ansatte. Leter du etter spesialister på merkevare eller digital markedsføring? Søker du en dyktig tekstforfatter, eller noen som kan profilere bedriften din på sosiale medier? Vi hjelper deg å finne riktig medarbeider for din bedrift og ditt behov.

Bruk Academic Work til rekruttering og bemanning innen markedsføring og kommunikasjon

Alle bedrifter har behov for at kommunikasjonen fungerer, og med den digitale utviklingen blir det enda viktigere for bedrifter å ha god markedsføringOm du velger Academic Work som samarbeidspartner, hjelper vi deg å finne ut hvilken kompetanse din bedrift har behov for, og setter deretter opp en kravprofil for stillingen. Etter dette tar vi ansvaret for prosessen der vi skriver og markedsfører stillingsannonsen, og plukker ut den riktige kandidaten. Enten det gjelder informasjon, PR, kommunikasjon eller markedsføring, kan vi med våre tjenester gi deg en hjelpende hånd når du skal finne den riktige kandidaten.

Stillinger vi kan hjelpe deg med bemanning og rekruttering til

  • Redaktør
  • Journalist
  • Tekstforfatter
  • Innholdsansvarlig
  • Sosiale medier-ansvarlig
  • Markedskoordinator
  • Grafisk designer
  • SEO/SEM-spesialist

Vi hjelper deg å rekruttere til markedsføring og kommunikasjon

Mediebransjen er i stadig endring og vekst. Det er fremdeles behov for tradisjonelle markedsførere som grafisk designere og merkevarebyggere, men sammensetningen av markedsføringsteam har absolutt endret seg. Teamene må kompletteres med spesialister innen SEO, inbound marketing, markedsanalyser, markedsføring i sosiale medier og markedsautomatisering, for å nevne noen. Vi har mange års erfaring fra bemanningsbransjen og vår ambisjon er vår største drivkraft for å lykkes. En rekrutteringsprosess kan ta lang tid, og det kan til og med være utfordrende å vite konkret hva du skal se etter. Dette kan vi hjelpe deg med.

Bemanning eller rekruttering?

Vi tilbyr våre kunder to tjenester – bemanning og rekruttering. Dersom du ikke vet hva behovet ditt vil bli på lengre sikt, så er bemanning den beste løsningen for din bedrift. Om bedriften din har behov for noe mer langsiktig, så er rekruttering et bedre alternativ. Les mer om våre tjenester og ta kontakt med oss for en uforpliktet samtale, så kan vi sammen finne ut hva som passer ditt behov.

Ønsker du hjelp med rekruttering eller bemanning innen markedsføring og kommunikasjon?

Vi i Academic Work hjelper deg gjerne med å skreddersy en passende løsning til dine behov. Ta kontakt med oss, så hører du fra oss fortløpende. Vi har kontor i både Oslo og Trondheim. Du kan kontakte oss på telefon 23 00 90 70, e-post info@acadmicwork.no, eller ved å fylle ut og sende inn kontaktskjema for bedrifter. Trenger du medarbeidere til andre områder? Les mer om hvilke fagområder vi kan hjelpe deg med.