Bemanning og rekruttering innen økonomi

Vi i Academic Work ​vet at behovet for personell varierer. Uansett om du har et kortsiktig eller langsiktig behov, vil vi hjelpe deg å finne riktig person for din bedrift! Les mer om hvordan vi kan hjelpe deg med rekruttering og bemanning innen økonomi.

Vi hjelper deg med bemanning og rekruttering innen økonomi

Hos oss jobber det et eget team for å løse rekrutteringsbehovet innen økonomi og finans, og våre rekrutteringseksperter hjelper deg å finne de riktige menneskene til din bedrift. Vi hjelper deg å finne fremtidens medarbeidere, enten du ønsker å leie inn eller fast ansette kandidaten. Gjennom en tett dialog med dere i oppstartsfasen, minimaliserer vi risikoen for feilansettelser., i tillegg til å ta oss av rekrutteringsprosessen.

Dette kan vi bidra med

Rekrutteringseksperter: Vi har jobbet med bemanning og rekruttering siden 1998. Vi kjenner ikke bare vår målgruppe svært godt, vi kjenner også våre kunder og har god forståelse for den variasjonen som finnes i ulike behov. .

Fleksibilitet: Vi skreddersyr løsninger til forskjellige behov, uansett om det er en prosjektstilling eller et permanent behov. Hvis dine behov endres, er vi og våre løsninger også fleksible.

Troverdighet: Vi har over 20 års erfaring i rekruttering av bemanning til økonomifunksjoner i både små og store bedrifter. Med vår erfaring og kunnskap skal vi alltid kunne løse det behovet du har – uansett om du er på utkikk etter en student, nyutdannet eller en som er i sine første år av karrieren.

Kontakt oss for en uforpliiktet prat om hvordan vi kan finne en løsning på ditt behov, eller les mer på våre tjenester.

Hvorfor bruke et rekrutterings- og bemanningsbyrå?

Det er økende etterspørsel etter dyktige fagfolk innen økonomi, og ofte oppstår det situasjoner der man får behov for ny ansatt eller et midlertidig vikariat. Disse situasjonene kan bli spesielt alvorlige når det gjelder økonomi. Når du mangler ansatte til å føre regnskap, lønn eller utbetalinger vil de negative effektene for selskapet bli synlige svært raskt. Ettersom økonomiarbeid noen ganger kan være sesongpreget, er mange av våre kunder glade for å kunne bruke våre tjenester for å balansere ut de travleste årstidene.

Er bemanning eller rekruttering det beste alternativet?

Avhengig av ditt tidsperspektiv og behov, kan du velge om bemanning eller rekruttering er den beste løsningen for ditt behov innen økonomi. Dersom du ikke kan forutsi hvor lenge du vil trenge en ansatt, eller om behovet bare er for kort tid, kan bemanning fungere utmerket. Dersom du helst ønsker en langsiktig løsning og hjelp fra rekrutteringseksperter når du skal ansette en ny medarbeider, vil rekruttering være den beste løsningen. Forskjellen er at når rekrutteringsprosessen er over, er ikke den nye medarbeideren ansatt i Academic Work, men er ansatt direkte i din bedrift!

Bli bedre kjent med young professionals

Hvert år lanserer vi undersøkelsen Young Professional Attraction Index (YPAI), der vi kartlegger hva young professionals anser som viktigst ved valg av arbeidsgiver. Undersøkelsen har blitt et nyttig verktøy for ledere som ønsker å lære mer om hvordan de kan bli og forbli en attraktiv arbeidsgiver, og hvordan attrahere morgendagens arbeidstakere. Les mer om YPAI og last ned våre rapporter for å lære mer.

Stillinger innen økonomi vi kan hjelpe deg med bemanning og rekruttering til:

  • Budsjettering
  • Controller
  • Fakturering
  • Finansanalytiker
  • Gjeldsspesialist
  • Kundekonsulent
  • Lønnsbehandling
  • Regnskapsfører

Ønsker du hjelp til bemanning eller rekruttering innen økonomi?

Kontakt oss, så hører du fra oss fortløpende. Vi har kontor i både Oslo og Trondheim. Trenger du medarbeidere til andre områder? Se hvilke andre kompetanseområder vi kan hjelpe deg med.

Del artikkelen