Skal du rekruttere til din administrasjonsavdeling?

Trenger dere en ny medarbeider innen administrasjon til bedriften din? Vi vet at rekrutteringsprosesser er tidkrevende. Vi vet også at feilrekruttering er dyrt og kan være skadelig for bedriften. Derfor ønsker i Academic Work å hjelpe deg med rekrutteringsprosessen.

Kontakt oss i dag

Hvorfor benytte seg av et rekrutteringsbyrå til administrasjon?

En rekrutteringsprosess består av mange trinn. Rekrutteringsprofilen for stillingen må lages, stillingsannonser skal skrives, kandidater skal gjennomgås og intervjuer skal gjennomføres. Noen ganger kan det være vanskelig å vite hva du skal se etter eller hvem som vil passe best inn i bedriften din. Våre rekrutterere har fremragende kunnskaper innen spesifikke bransjer og vet hvordan man kan finne de best egnede menneskene til jobben. Vi vet at hardt arbeid alltid lønner seg og vi er svært stolte av at Academic Work har mange fornøyde kunder i bransjen.

Tidligere stillinger innen administrasjon hvor vi har stått for rekrutteringen

Øvelse gjør mester. Vi har øvd i mange år innen både bemanning og rekruttering, og har i løpet av disse årene rekruttert til mer enn 130 000 stillinger. Det er mange grunner til at du bør rekruttere via Academic Work og erfaringen vår er en av dem. Mange av stillingene vi har rekruttert til har vært innen administrasjon og kontor, noe som har gitt oss god kompetanse på området. Noen eksempler på stillinger som vi har rekruttert til er:

Administrator
Kundeservice
Forretningsstøtte
Koordinator
Prosjektleder

Hva er forskjellen på bemanning og rekruttering?

Avhengig av hvor kortsiktig eller langsiktig behovet ditt er kan du velge mellom bemanning eller rekruttering. Bemanning er et godt alternativ når du har et kortsiktig behov, kanskje i hektiske arbeidsperioder, ved endringer i organisasjonen eller behov for vikarer. Dersom bedriften din derimot har et langsiktig behov, er rekruttering til administrasjonsfunksjoner et bedre alternativ. Vi kan håndtere hele rekrutteringsprosessen og så kan du ansette den best egnede kandidaten direkte til din bedrift. Våre erfarne rekrutterere gjør oss unike, og ønsket de har om å gjøre en best mulig jobb vises på resultatet. Les mer om bemanning innen administrasjon her.

La oss finne din neste medarbeider

Våre rekrutteringseksperter frigjør din tid slik at du kan fokusere på dine kjerneoppgaver. Kontakt oss gjerne for en uforpliktende prat om hvordan vi kan hjelpe deg med å løse dagens eller fremtidige behov. Benytt skjemaet under så kontakter vi deg når du ønsker eller ring oss på tlf. 21 30 53 01

Del artikkelen