Har du behov for rekruttering innen industri?

På grunn av pågående endringer og digitalisering i industriell sektor har det blitt stadig mer utfordrende å finne de riktige menneskene med den riktige kompetansen. Når du samarbeider med Academic Work, vil du få hjelp med hele rekrutteringsprosessen fra begynnelse til slutt. Sammen lager vi en unik rekrutteringsprofil som er tilpasset deg, slik at du får dekket behovene i bedriften din.

Kontakt oss

Spar tid og finn riktig person som kan rekrutteres til din industri

Rekrutteringsprosesser krever ofte mye tid og kunnskap om hvilken type kompetanse du trenger til bedriften din. Academic Work har mange års erfaring fra rekruttering og vi tror at vi kan hjelpe bedriften din på best mulig måte. Når du samarbeider med Academic Work, lager vi sammen en kravprofil basert på behovene som bedriften din har. Deretter tar Academic Work hånd om alle søkere og intervjuer, og plukker til slutt ut en perfekt kandidat til stillingen. Vi holder deg løpende oppdatert gjennom hele prosessen, mens du kan fokusere på kjernevirksomheten din! Vi tilbyr også bemanning til industri.

Industristillinger som vi kan rekruttere til

Vi har håndtert rekrutteringsprosesser for mange ulike forretningsområder. Vår styrke hos Academic Work er at våre rekrutterere er spesialisert innen ulike bransjer og de vet hvordan rekrutteringen for hver enkelt bransje fungerer på sitt beste.

Vi kan hjelpe deg med å fylle mange ulike stillinger, men for å nevne noen vi kan hjelpe deg med

  • Spesialist distribusjon
  • Industriingeniør
  • Produksjonsingeniør
  • CAD-konstruktør
  • Konstruksjonsingeniør

Hvordan finner vi som rekrutteringsbyrå de beste menneskene innen industri?

I et marked hvor det blir vanskeligere og vanskeligere å finne den riktige kompetansen, tror vi at vi tilbyr en stor fordel. Academic Work er hjemmet for young professionals. Siden starten har vi jobbet med denne målgruppen og vi har blitt eksperter på dem. Young professionals er studenter og akademikere som er i starten av sin karriere. De har den ferskeste kunnskapen, samt en driv og en nysgjerrighet som er verdifull i markedet. Vi kjenner og forstår denne målgruppen og vet hva som driver dem. Som et rekrutteringsbyrå er dette vår store fordel. Vi driver også med rekruttering innen IT og teknologi.

Kontakt oss

Har bedriften din behov for personale? Ring oss på tlf. 21 30 53 01. Eller fyll ut opplysningene dine under, så tar vi kontakt med deg og ser på hvordan akkurat ditt behov for personale ser ut, uansett om det er nå eller i fremtiden.

Del artikkelen