Vi hjelper deg med rekruttering til innkjøp

Innkjøpsfunksjonen er svært viktig for bedriftens kjernevirksomhet. Det er derfor vi tror at det er viktig å hjelpe bedriften din på best mulig måte ved at vi gjør det vi kan best –rekruttere. Våre rekrutterere er lidenskapelig opptatt av å finne de riktige kandidatene til de riktige jobbene. Vårt mål som rekrutterings-og bemanningsbyrå er ikke nådd uten at vi har gjort vårt beste for å hjelpe deg!

Kontakt oss for å vite mer

Hvordan fungerer rekruttering til innkjøp via Academic Work?

Målet med å benytte et rekrutteringsbyrå når man trenger en innkjøper er at hele rekrutteringsprosessen skal foregå så smidig som mulig. Sammen med rekruttereren lager du en rekrutteringsprofil der du fastslår hva du trenger og hvilken kompetanse som kreves. Etter dette vil vi håndtere de følgende trinnene med å skrive stillingsannonsen, kalle inn alle relevante søkere, være ansvarlig for intervjuene og så introdusere deg for den beste kandidaten. Dersom du er fornøyd med kandidaten signeres kontrakten. Gratulerer, du har fått en ny kollega! Vi kan også bemanne innen innkjøp.

Et mer krevende marked - vi trapper opp!

I dag er markedet preget av sterk konkurranse om de beste og mest kvalifiserte menneskene. Det er noen ganger vanskelig å finne de riktige menneskene med den riktige kompetansen. Hos Academic Work er vi eksperter på young professionals, noe vi tror vil bli fremtiden for mange bedrifter, og vi har et stort nettverk av kandidater. Innimellom kan det være vanskelig å finne kandidater til enkelte stillinger. Da jobber vi aktivt med søk –en annen måte å finne den riktige kandidaten på.

Hvilke stillinger innenfor innkjøp kan vi hjelpe å rekruttere til?

I løpet av de mange årene vi har vært i bransjen har vi samlet god erfaring fra mange forretningsområder innen økonomi, og innkjøp er en av dem. Eksempler på noen av de tidligere stillingene vi har rekruttert til:

  • Innkjøpskoordinator
  • Strategisk innkjøper
  • Innkjøpsassistent
  • Operasjonell innkjøper
  • Global prosjektinnkjøper
  • Økonomi

    Ikke nøl med å kontakte oss og fortell hvordan vi kan hjelpe deg! Vi kan også hjelpe deg med rekruttering innen økonomi og jus.

Kontakt oss

Har bedriften din behov for personale? Ring oss på tlf. 21 30 53 01. Eller fyll ut opplysningene dine under, så tar vi kontakt med deg og ser på hvordan akkurat ditt behov for personale ser ut, uansett om det er nå eller i fremtiden.

Del artikkelen