Rekruttering lager

Vi vet at det å ha de riktige menneskene på riktig sted er viktig for en bedrift. Vi vet også at en rekrutteringsprosess kan ta mye tid og energi. Når du bruker Academic Work til rekruttering av lagerfunksjoner, vil du få hjelp og oppfølging fra våre rekrutterere som er eksperter i bransjen. De vil hjelpe deg å skreddersy stillingene slik at de passer til dine behov.

Kontakt oss for å vite mer

Bemanning eller rekrutering til lager?

Avhengig av dine behov har du to valg, bemanning til lager eller rekruttering. Bemanning er den beste løsningen hvis du ikke er sikker på hva behovet ditt vil bli på sikt og trenger en fleksibel måte å bemanne på, hvor du kan bemanne med flere eller færre alt etter bedriftens arbeidsmengde. Dersom du imidlertid trenger en langsiktig løsning for bedriften din, kan valget bli rekruttering. Med rekruttering vil du sammen med rekruttereren lage en rekrutteringsprofil som dekker alle dine behov. Etter dette vil rekruttereren håndtere hele rekrutteringsprosessen. Når dette er gjort, vil den nye medarbeideren bli rekruttert direkte til din bedrift.

Hvorfor benytte deg av Academic Work som rekrutteringsbyrå til lager?

Academic Work har vært i rekrutteringsbransjen i mange år og har jobbet med mange fornøyde kunder gjennom disse årene. Vi er eksperter på young professionals–studenter eller akademikere som er i starten av sin karriere. Vi tror dette er en viktig målgruppe for fremtiden og at de innehar den rette kompetansen og ambisjonene for å utvikle bedriftene og gjøre dem større og bedre. Takket være det store nettverket vi har av young professionals, er vi i stand til å garantere kvaliteten på kandidatene våre på en bedre måte.

Stillinger som vi kan hjelpe deg å rekruttere til

Vi har erfaring med rekruttering til lagerbemanning både på deltid og fulltid. Noen av stillingene vi har jobbet med tidligere er:

  • Ordremedarbeider
  • Befrakter
  • Lagerarbeider
  • Terminalarbeider

Kontakt oss

Kanskje trenger du en stilling som er mer rettet mot logistikk? Vi kan selvfølgelig hjelpe deg med det også. Ta kontakt og la oss få vite hvordan vi kan hjelpe deg!

Ring oss på tlf. 21 30 53 01. Eller fyll ut opplysningene dine under, så tar vi kontakt med deg og ser på hvordan akkurat ditt behov for personale ser ut.

Del artikkelen