Har du behov for rekruttering innen logistikk?

Ønsker du å rekruttere en ny medarbeider innen spedisjon, transport, distribusjon eller lager? Academic Work er et rekrutteringsbyrå som kan hjelpe deg med stillinger innen logistikk. Vi mener det er avgjørende for å finne den riktige bemanningen med den riktige kompetansen og kunnskapen for at bedriftene skal kunne bevege seg fremover. Vi ønsker å hjelpe bedriften din med dette. Vil du vite mer?

Kontakt oss i dag!

Hvorfor bruke et rekrutteringsbyrå innen logistikk?

Dersom du har et langsiktig behov for bemanning er rekruttering en god løsning. Rekruttering er en prosess som krever mye tid, og det kan noen ganger være vanskelig å vite hvilken type kompetanse som trengs i bedriften. Våre rekrutterere vil derfor hjelpe deg gjennom hele prosessen fra å sette opp en kravprofil til ansettelse. Vi bruker alltid en kvalitetssikret prosess som hjelper oss til å få best mulig resultat. Våre rekrutterere er eksperter innen ulike forretningsområder, så rekruttering innen logistikk er noe vi kan og som vi gjerne hjelper deg med!

Hvordan finne riktig person å rekruttere innen logistikk?

Vi har arbeidet med målgruppen young professionals i mange år. Young Professionals er studenter og akademikere som er i starten av sin karriere og fremtiden for mange bedrifter. Gjennom de siste 20 årene har vi blitt godt kjent med dem og bygd opp nettverket gjennom markedsføring og arrangementer på ulike universiteter. Vi mener at de vil bidra med ny kunnskap, ambisjoner og en nyskjerrighet som vil være verdifull for bedrifter og deres videre utvikling.

YPAI - Young Professional Attraction Index

For å hjelpe oss og bedriftene til å forstå målgruppen bedre, har vi laget attraksjonsindeksen YPAI - Young Professional Attraction Index, for å kartlegge hva Young Professionals verdsetter hos en arbeidsgiver. Ved hjelp av denne blir det mye enklere for bedriftene å forstå hva som trengs for å bli en attraktiv arbeidsgiver og bygge relasjoner til denne målgruppen.

Bemanning innen logistikk er et annet alternativ

Avhengig av behovene som bedriften din har innen logistikk, kan enten bemanning eller rekruttering være et bedre alternativ enn det andre. Bemanning er når du leier inn bemanning til bedriften din via Academic Work. Sammen lager vi en kravprofil og hjelper vi deg å finne den beste kandidaten til jobben som du leier fra oss. Dette er en perfekt løsning dersom du har et midlertidig behov, trenger en person til å fylle jobben raskt eller trenger en ekstra person på grunn av høy arbeidsmengde. Du har også alltid mulighet til å rekruttere kandidaten til bedriften din senere.

Rekruttering er et godt valg når du allerede vet at du har et langsiktig behov og ønsker at våre eksperter skal hjelpe til med rekrutteringsprosessen. Vi bruker førsteklasses rekrutteringsmetoder for å garantere en best mulig rekruttering til bedriften din. Kontakt oss for å få vite mer om hvilket alternativ som passer best til deg.

Vi tilbyr også rekruttering til lager og rekruttering til innkjøp.

Kontakt oss

Har bedriften din behov for personale? Ring oss på tlf. 21 30 53 01. Eller fyll ut opplysningene dine under, så tar vi kontakt med deg og ser på hvordan akkurat ditt behov for personale ser ut, uansett om det er nå eller i fremtiden.

Del artikkelen