Rekruttering til kundeservice – vi kan hjelpe deg!

Kundeservice er ansiktet og stemmen til bedriften din i møtet med kundene – denne funksjonen kan anses som noe av det viktigste du har. Flere og flere bedrifter legger store ressurser i å utvikle og forbedre kundeopplevelsen. Nøkkelen til å lykkes er derfor å tiltrekke, motivere og beholde de beste medarbeiderene.
Skal du rekruttere til kundeservice?

Kontakt oss!

Bruk av rekrutteringsbyrå til kundeservice-stillinger

Academic Work har lang erfaring i å rekruttere kompetente spesialister innen kundeservice til ulike roller. Vi kan bistå i rekruttering til stillinger både på kort og lang sikt, fulltid eller deltid. Kundeservice er et godt eksempel på et forretningsområde hvor behovet for medarbeidere kan variere over tid. Dersom du opplever at etterspørselen topper seg i en kortere periode, f.eks. ved jul eller i feriesesonger, kan det være lurt å vurdere bemanningsløsninger til din kundeservice avdeling.

Dersom du bestemmer deg for å jobbe med oss, vil vi sammen med deg skreddersy den løsningen du ønsker for din bedrift, enten det er omfang, flere personer eller etterspurt kompetanse. Ved hjelp av vår atferdsbaserte rekrutteringsprosess, vil vi finne den beste medarbeideren til din bedrift. Tiden som kreves fra deg er det siste og viktige øyeblikket; når du velger din ideelle kandidat blant et nøye gjennomsøkt og utvalgt antall mennesker.

Callsenter, chat eller kundeservice ansikt til ansikt?

Digitalisering påvirker verden også innen kundeservice. Kundene vil ha svar på sine forespørsler raskt og via en rekke kanaler. Samtidig blir det stadig satt større pris på fremragende kundeservice ansikt til ansikt.

Nedenfor følger eksempler på stillinger vi kan bistå med rekruttering til innen kundeservice:

• Medarbeider kundeservice
• Leder kundeservice
• Resepsjonist
• Callsenter bemanning
• Chat medarbeidere
• Kundeservice-spesialist

Planlegger du å rekruttere til en av disse stillingene eller kanskje noe annet innen kundeservice? Academic Work er et bemannings- og rekrutteringsbyrå som fokuserer på young professionals. Vi hjelper deg å finne kvalifiserte medarbeidere som både er midt i sine studier og i starten av sin karriere. Kontakt oss i dag for å starte en rekrutteringsprosess!

Del artikkelen