Vikarbyrå i Oslo

Gjennom over 20 år i bransjen har vi i Academic Work den ekspertisen du ser etter ved bemanning og rekruttering til din bedrift. Gjennom de 20 årene har vi også blitt godt kjent med vår målgruppe, young professionals - studenter og nyutdannede i starten av sin karriere. Behovet for økt bemanning kan komme i perioder og av forskjellige grunner, uansett hva ditt behov er har vi troen på at vi kan hjelpe din bedrift med å finne din neste medarbeider.

Kontakt oss

Vikarbyrå i Oslo

I over 20 år har vi i Academic Work blitt godt kjent med målgruppen young professionals– ambisiøse og resultatorienterte kandidater som er i starten av sin karriere. En gruppe mennesker som er ivrige etter å komme ut i jobb og dyrke sitt virke for å gjøre det beste for din bedrift. Young professionals innehar den nyeste kompetansen.

I 2007 ekspanderte Academic Work med sitt første kontor utenfor Sverige og åpnet kontor i Oslo. Med nærhet til studentmiljøet i Oslo og omegn blir det mulig å opprettholde et godt forhold til studentene samtidig som vi kan være der de er. Vi ønsker å finne og bli kjent med de beste kandidatene slik at vi kan hjelpe din bedrift når du har behov for en vikarløsning. Har du bedrift i Trondheim kan vi hjelpe deg med bemanning ved vårt kontor der også.

Bemanningsselskap Oslo

Bemanning er et felles navn for å leie inn medarbeidere og kompetanse. Kanskje du, som et selskap, står overfor et generasjonsskifte i avdelingen, en stor ekspansjon eller en uventet ledig stilling – da kan en bemanning være den rette løsningen. Våre rekrutteringseksperter driver hele rekrutteringsprosessen, og sammen velger du hvilken konsulent(er) som passer for stillingen.

Benytter du deg av en av våre bemanningsløsninger, gjør vi en utvelgelse etter behovet du har og kandidatprofilen du ønsker deg. Sammen finner vi vikarene du trenger til din bedrift.

Kontakt oss!

Så langt har vi hjulpet mellomledere og toppsjefer, små og store bedrifter innen alle bransjer med vikarer. Kontakt oss gjerne for en uforpliktende prat om hvordan vi kan hjelpe dere med å løse dagens eller fremtidige behov. Benytt skjemaet under så kontakter vi deg når du ønsker, eller ring oss på tlf. 21 30 53 01

Del artikkelen