My profile
My profile
Academyexpand_more
Jobbsøkerexpand_more
Bedriftexpand_more
Finn medarbeiderexpand_more
Utvikle ferdigheterexpand_more
Bli en bedre arbeidsgiverexpand_more
Hvorfor samarbeide med ossexpand_more
Guider og artiklerexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
Kontakt ossexpand_more
Våre kontorerexpand_more
Presseexpand_more
Annetexpand_more
nagarro_academicwork

Arbeidsplassen for deg som ønsker å påvirke din egen hverdag og teknologi

-Har du lyst til å utvide fagfeltet ditt, kan du utvikle deg i hvilken som helst retning du måtte ønske

Fredrik Hagelund

Alder: 43

Utdannelse: Kombinert IT og økonomiutdannelse fra BI

Stillingstittel: Leveranseansvarlig og Forretningsutvikler

Jobbet i Nagarro: 2 år

Gründerkulturen og den flate strukturen var det som trigget Fredrik til å starte i Nagarro.

- Å kunne jobbe innenfor et interessant fagfelt og kunne komme med egne ideer og tanker – og faktisk utvikle det, var det som trigget meg. Her er det muligheter til å tenke selv og se egne muligheter.

Som utvikler oppfordres du til å utforske ny teknologi og du får muligheten til å jobbe med forskjellig verktøy og teknologier, da selskapet ikke er låst til én bestemt teknologi – det er ikke bare en floskel. Nå har Fredrik jobbet i Nagarro i 2 år, og har allerede vært innom det meste. Fredrik startet i teamet IT ledelse og jobbet både med rådgivning, forretningsutvikling og salg. I dag er han ansvarlig for leveranse og forretningsutvikling. Gjennom årene har han jobbet ute hos en kunde som prosjektleder i tillegg til at han har hatt en delt rolle som daglig leder.

- Hele fundamentet til Nagarro handler om at du er ute hos kunder på oppdrag, men all den tiden du har ekstra kan du utvikle deg i hvilken som helst retning du måtte ønske og det er lagt opp et godt rammeverk for å kunne utvikle og øke kompetansen din.

Fredrik forteller at Nagarro er et teknologiselskap med en fot innenfor alt innen teknologi. Her får du muligheten til å ta de kurs og sertifiseringer du selv måtte ønske for å få ønsket spiss- og/eller breddekompetanse innen dine egne interesseområder

- Når du starter her så har du et fagfelt du kommer fra og som du jobber med, men har du lyst til å utvide det fagfeltet har du mulighet til det, basert på personlig interesse og hva du vil jobbe med.

Job_Search2.jpg

En fot i drift og en i utvikling?

Bli Atlassian Plattformspesialist hos Nagarro

I tillegg til fokus på kompetanse er det også et stort fokus på mangfold i Nagarro. På kontoret har de 11 forskjellige nasjonaliteter, forskjellig språk, bakgrunner og kompetanse. Fredrik forteller at de ønsker å være et firma som ikke bare henter inn en type person.

-Et mangfold av ulike typer med forskjellig bakgrunn og kompetanse er helt avgjørende innen teknologi. Vi har flere ansatte fra India som bor permanent I Norge, i tillegg har vi folk fra Nord-Europa, Tyskland, Kina, Kamerun, Australia og Canada. Det er som sagt et mangfoldig og godt arbeidsmiljø på tvers av mange kulturer.

Kultur står sterkt hos Nagarro, Fredrik beskriver miljøet som åpent, blandet og stor takhøyde.

-Det er en respekt iboende i alle at vi kan diskutere alt, de som skal jobbe her må kunne takle at kollegaer har forskjellige meninger enn seg selv, og det er det rom for hos Nagarro