Bemanningsbyrå Oslo

Med over 20 års erfaring og 35 000 ansettelser er vi eksperter på bemanning og rekruttering av young professionals. Du finner vårt kontor i 5.etasje i Torgbygget i Nydalen. Du finner heisen i 1. etasje ovenfor Whats`soup, Velkommen!

Ditt bemanningsbyrå i Oslo

Historien om Academic Work startet som en idé i hodet på tre studenter. I dag er vi et av Nordens største bemannings- og rekrutteringsbyråer. Les mer om vår historie og utvikling her. Gjennom 20 års erfaring har vi bygget en enorm kunnskap og kompetanse om målgruppen young professionals. Det prates mye og ofte om å ha rett person på rett plass. Vi sørger for at vi forener nettopp rett person med rett arbeidsplass – igjen og igjen, og det til riktig tid.

Bemanning av young professionals

Fra vi opprettet vårt første kontor i Norge har vi fått mye erfaring og kjennskap til markedet i Oslo og omegn. Vi kjenner studiemiljøene og omgås studentene hele året, slik er vi synlige blant de som sitter på den nyeste og ferskeste kompetansen året rundt. Siden vi kom til Oslo har vi også opprettet kontor i Norges studenthovedstad Trondheim.

Velkommen til oss!

Nydalsveien 33, 0484 Oslo
Tel: +47 23 00 90 70
E-post: info@academicwork.no
Organisasjonsnummer: 990574693
Postadresse: Nydalsveien 33, 0484

Følg oss gjerne i sosiale medier:

Linkedin
Facebook
Instagram

Trygghet for deg

I Academic Work er vi opptatt av å følge bransjens etiske retningslinjer for å sørge for at alle parter har en god opplevelse av samarbeidet. Det skal være trygt å samarbeide med oss. Som et av de første bemanning- og rekrutteringsselskapene kan vi skilte med å være Revidert arbeidsgiver. Det er vi stolte av.

Er du jobbsøker på utkikk etter en jobb?

Vi ønsker å hjelpe deg på veien til ny jobb, uavhengig om det er din første eller femte- deltid eller heltidsjobb. I Academic Work hjelper vi hvert år tusenvis av studenter og nyutdannede ut i arbeid. Når du søker på en jobb gjennom oss i Academic Work vil du oppdage at det er flere ulike oppdrag, arbeidsområdet og stillinger å velge mellom. Se våre ledige stillinger her. Du kan også opprette en profil hos oss. Da kan en rekrutterer kontakte deg om du matcher noen av våre fremtidige stilling. Oppretter du et jobbvarsel hos oss vil du motta en mail hver gang vi publiserer en stilling som matcher dine registrerte ønsker og interesser.

Del artikkelen