Kontakt oss

Har du behov for personal, spørsmål, feedback eller om du har noe annet på hjertet, er du selvsagt hjertelig velkommen til å kontakte oss. Under finner du kontaktopplysninger og lenker til mer informasjon.

Her treffer du oss

Skal du på intervju hos oss, eller besøke oss i et annet ærend? Her finner du veibeskrivelse til vårt kontor i Oslo og her finner du veibeskrivelse til vårt kontor i Trondheim.

Har du tanker rundt din opplevelse som kandidat?

Vårt ønske er at det skal være enkelt å søke jobb gjennom oss, og at du som kandidat skal være fornøyd med opplevelsen. Har du tanker om, eller feedback på hvordan prosessen vår og tilbakemeldingene fungerer? Da vil vi gjerne at du kontakter oss på info@academicwork.no.

Vi ønsker å inspirere deg!

Om du er jobbsøker, i karrieren eller skal ansette, deler vi motiverende innhold, artikler, råd og tips på vår blogg Stories&Insights.

Er du på utkikk etter ny jobb? Da anbefaler vi deg å opprette et jobbvarsel her. Enten du akkurat har påbegynt studier, er nyutdannet eller allerede i karrieren, anbefaler vi deg å oppprette et jobbvarsel. På denne måten kan du følge med på spennende karrieremuligheter innenfor ditt fagområde og du vil motta en mail fra oss med en gang vi publiserer en stilling som matcher dine ønsker og interesser.

Du finner også alle våre ledige stillinger her

Skal din bedrift ansette nye medarbeidere?

Om du representerer en bedrift og er interessert i å vite mer om oss og våre løsninger og tjenester for hvordan vi kan løse ditt behov for personal? Da vil vi gjerne at du legger igjen kontaktopplysningene dine nedenfor, så kontakter vi deg omgående.

For andre henvendelser eller spørsmål, kontakt oss på:
Telefon: 23 00 90 70
E-post: info@academicwork.no

Del artikkelen