My profile
My profile
Academyexpand_more
Jobbsøkerexpand_more
Bedriftexpand_more
Finn medarbeiderexpand_more
Utvikle ferdigheterexpand_more
Bli en bedre arbeidsgiverexpand_more
Hvorfor samarbeide med ossexpand_more
Guider og artiklerexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
Kontakt ossexpand_more
Våre kontorerexpand_more
Presseexpand_more
Annetexpand_more
chevron_left
Søkeresultater
annonse-ID: 15100382

Maintech søker ingeniør innen inspeksjon og materialteknologi!

MAINTECH AS

Har du erfaring med inspeksjonsstyring og materialteknologi? Ønsker du å jobbe i en bedrift som er i stadig vekst? Maintech tilbyr spennende og varierte prosjekter i et godt arbeidsmiljø!

Søk her!

Selskap: MAINTECH AS

By: Trondheim

Stillingskategori: Technology

Omfang: Fulltid, 100 % fast ansettelse

Start dato: Etter avtale

Type stilling: Rekruttering

Om stillingen

Maintech er et innovativt, solid og fremtidsrettet selskap og har et av Norges største og beste fagmiljøer innen drift, vedlikehold, inspeksjon og materialteknologi. I rollen som inspeksjons- og materialingeniør vil du i Maintech ha muligheten til å være med å utvikle og forbedre norsk industri. Inspeksjon og materialteknologi avdelingen består av 15 engasjerte og kompetente medarbeidere. Totalt er Maintech i dag 50 ansatte og søker nå flere kolleger til å være med på laget!

Hvorfor jobbe hos Maintech?

Maintech har siden oppstart bidratt på over 2000 ulike prosjekter, og har dermed også et solid fotfeste innenfor en rekke ulike bransjer. Kompetansen Maintech innehar er høyst aktuell, og særlig relevant for det grønne skiftet. Du vil ta del i et høykompetent team som brenner for det samme som deg, utvikling og forbedring av industrien. Maintech er en fleksibel arbeidsgiver som setter våre ansattes behov og ønsker høyt. Vi tilrettelegger for en balansert hverdag hvor det er rom både for jobb og fritid, og vi har etablert ordninger som skal tilrettelegge for ansatte i alle livets faser. Du vil komme inn i et godt arbeidsmiljø, som heier på hverandre, og bidrar med ulike erfaringer.

Du blir tilbudt

En rolle i et team med unik kompetanse på spennende prosjekter i et arbeidsmiljø med delingskultur med kort vei til beslutningstaking. Hos Maintech har vi store utviklingsmuligheter hvor du også vil få kjennskap til en rekke ulike bransjer og kunder. I tillegg ønsker Maintech å tilrettelegge for jobb og fritidbalanse, og har derfor fleksibel arbeidstid. For å sikre et godt arbeidsmiljø arrangerer de også en rekke både mindre og større sosiale sammenkomster.

Maintech tilbyr også konkurranse dyktige goder som kantineordning, parkering, forsikringsavtaler og pensjonssparing.

Arbeidsoppgaver:

Spektret av arbeidsoppgaver er stort, og denne rollen vil passe bra for deg som ønsker en variert hverdag der du kan jobbe med mange ulike arbeidsoppgaver. Noen av de typiske arbeidsoppgavene i rollen vil være:

 • Utarbeide materialspesifikasjoner, koder og standarder for rør og trykkbeholdere
 • Svesing og sveiseprosedyrer, kvalitetskontroll og inspeksjon
 • Gjennomføre materialvalg og korrosjon
 • Utarbeidelse av risikobaserte inspeksjonsprogrammer for statisk utstyr og strukturer
 • Optimalisering av inspeksjonsprogrammer
 • Bidra til kontinuerlig oppdatering og forbedring av egne metoder og kompetanse.
 • Bidra i ulike fagforum, forbedringsgrupper og nettverk internt i Maintech
 • Vi har økt fokus på digitalisering, så oppgaver innen programmering, bruk av nye visualiseringsverktøy og analyseverktøy vil være en del av oppgavene

Vi søker deg som

 • Har relevant høyere teknisk utdannelse
 • Innehar relevant arbeidserfaring
 • ·Har med fordel god kunnskap i bruk av digitale verktøy, inkl. programmering
 • Har gode kommunikasjonsferdigheter på norsk, både muntlig og skriftlig

For å lykkes i rollen er dine personlige ferdigheter:

 • Selvstendig
 • Oppmerksom
 • Innovativ
 • Resultatorientert

Vår rekrutteringsprosess

Stillingen er en fast ansettelse hos Mantech AS. Rekrutteringsprosessen utføres i samarbeid med Academic Work. Send inn din søknad og CV via søknadsskjema. Ta kontakt med Live Eriksen Larsen på e-post live.eriksen@academicwork.no ved spørsmål.

Søknadsfrist: Snarest

NB! Annonsen kan tas ned tidligere dersom vi finner riktig kandidat.

MAINTECH AS

Det Maintech leverer handler om å ta vare på det vi har, forbedre det som trengs, og håndtere endringer som går raskere og raskere. Når kunder trenger å manøvrere i det vanskelige landskapet mellom stabilitet og endring, er Maintechs kunnskap og erfaring uvurderlig. Forbedring og vedlikehold er en viktig faktor for å gjøre norsk industri bærekraftig. Prosessforståelse og strategistyring er nøkkelord for oss i Maintech. Det handler om at valg av verktøy og metoder alltid er basert på innsikt og forståelse for hva som gir best verdiskaping og gevinstrealisering. Om du ønsker å lese mer om Maintech kan du gjøre det her.

Bli direkte rekruttert til MAINTECH AS

Igjennom denne tjenesten blir du direkte ansatt hos vår kunde. Rekrutteringsprosessen gjennomføres av Academic Work, og vi vil støtte deg underveis i prosessen.

Happy group icon

Har du spørsmål om denne stillingen

Live Eriksen Larsen eller en av kollegaene i rekrutteringsteamet svarer deg gjerne på live.eriksen@academicwork.no Angi annonse-ID i din e-post: 15100382

Søk her!