My profile
My profile
Academyexpand_more
Jobbsøkerexpand_more
Bedriftexpand_more
Finn medarbeiderexpand_more
Utvikle ferdigheterexpand_more
Bli en bedre arbeidsgiverexpand_more
Hvorfor samarbeide med ossexpand_more
Guider og artiklerexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
Kontakt ossexpand_more
Våre kontorerexpand_more
Presseexpand_more
Annetexpand_more
chevron_left
Søkeresultater
annonse-ID: 15104010

Neste steg i karrieren din som Innkjøpsrådgiver?

Har du allerede erfaring innen anskaffelse og ønsker å bygge kompetansen din videre i Norges ledende konsulenthus på fagfeltet? Eller har du kanskje erfaring med prosjektarbeid og ser viktigheten av gjennomføring i henhold til etablert fremdriftsplan? Da kan Inventura være ditt neste karrieresteg, enten som innkjøpsrådgiver - eller seniorrådgiver.

Søk her!

Selskap: INVENTURA AS

By: Karl Johans gate 12J, 0154 Oslo

Stillingskategori: Økonomi/jus/innkjøp

Omfang: Fulltid

Start dato: Etter avtale

Type stilling: Rekruttering

Andre: Mulighet for å jobbe hybrid

Om stillingen

Har du erfaring med anskaffelser og ønsker å ta neste steg i karrieren din som rådgiver? Hos Inventura søker vi nå Innkjøpsrådgivere som drømmer om å hjelpe store, kjente virksomheter med gode, bærekraftige leverandører og lavere kostnader. Inventura jobber med prosjekter i mange ulike bransjer, og du vil få en bratt læringskurve og rikelig med utfordringer på veien. Blant annet har vi kunder innen privat sektor med energisektoren og innenfor offentlig sektor, herunder bygg og anlegg, mobilitet, bærekraftige anskaffelser, IT og teknologi mm.

Hvorfor Inventura?

 • Frihet til å styre din egen arbeidshverdag. Vi har tillit til at våre ansatte legger inn innsats der det er nødvendig for å komme i mål, og lar deg styre din egen arbeidstid og avspasering i størst mulig grad.
 • Samarbeid i tverrfaglige team med mulighet til mye kompetansedeling. Inventura har nærmere 120 konsulenter hvor godt arbeidsmiljø verdsettes høyt.
 • Et tydelig karriereløp som legges opp etter dine ambisjoner og evner. Ønsker du å bli fagspesialist på sikt, eller kanskje jobbe deg mot en lederrolle?
 • Svært sentrale, lyse og trivelige lokaler i Karl Johans gate.
 • Øvrige goder som telefon, treningsbidrag, bredbånd etc.

Arbeidsoppgaver

 • Rådgivning og gjennomføring av offentlige anskaffelser på vegne av kunder i offentlig sektor, kommuner, etater eller andre offentlige eide bedrifter.
 • Rådgivning og gjennomføring av anskaffelser i privat sektor.
 • Forbedre innkjøpsarbeidet i bedrifter og offentlige organisasjoner.
 • Sette opp fremdriftsplan, innhenting av dokumentasjon, markedsanalyse og øvrig analysearbeid, kvalitativt og kvantitativt.

Vi søker deg som

 • Har mastergrad, gjerne innen økonomi, juss, supply chain management eller tilsvarende. Annen utdanning kan også være relevant.
 • Erfaring med konsulentvirksomhet og/eller erfaring fra anskaffelser på prosjektnivå.
 • Det er en fordel dersom du har erfaring med analysearbeid og forhandlinger.
 • Teknologisk interesse og et ønske om å utvikle relasjonell kompetanse som konsulent i innkjøpsfaget.
 • Kommuniserer godt skriftlig og muntlig på norsk, evt svensk/dansk, og engelsk.

For å lykkes i rollen er det nødvendig at du er en dyktig problemløser som alltid er ute etter effektive løsninger og evner å snu deg raskt for å tilpasse deg. Du er strukturert og vet viktigheten av god planlegging for å drive arbeidet fremover. Du trives med å jobbe i tverrfaglige team, men jobber selvstendig og tar ansvar for egne oppgaver.

Vår rekrutteringsprosess

Denne rekrutteringsprosessen håndteres av Academic Work og det er vår kundes ønske at alle spørsmål om stillingen rettes til Academic Work.

Vår utvelgelsesprosess er kontinuerlig og annonsen kan lukkes før rekrutteringsprosessen er fullført dersom vi har gått videre til neste fase. Prosessen inkluderer to tester: en personlighetstest og en kognitiv test. Testene er verktøy for å finne rett talent til rett stilling, for å muliggjøre likestilling, mangfold og en rettferdig prosess.

INVENTURA AS

Inventura er ledende på innkjøpsdrevne verdikjeder. Inventura har kompetanse, verktøy og prosesser som sikrer treffsikre analyser, presise strategier, og effektive anskaffelsesprosesser av høy kvalitet. Inventura har nærmere 120 konsulenter i et høykompetent, tverrfaglig miljø. Vi er økonomer, jurister, ingeniører, samfunnsvitere, naturvitere og IT-spesialister. Vi er de operative strategene, som er i stand til å utvikle strategiske tanker og planer, omgjøre dem til konkrete tiltak – og gjennomføre dem.

Bli direkte rekruttert til INVENTURA AS

Igjennom denne tjenesten blir du direkte ansatt hos vår kunde. Rekrutteringsprosessen gjennomføres av Academic Work, og vi vil støtte deg underveis i prosessen.

Happy group icon

Har du spørsmål om denne stillingen

Ingvild Svartsund Thomassen eller en av kollegaene i rekrutteringsteamet svarer deg gjerne på kandidat@academicwork.no Angi annonse-ID i din e-post: 15104010

Søk her!