Internasjonalt

Academic Work finnes i dag i seks land. I tillegg til de to kontorene i Norge, har vi tilsammen 21 kontor i Norge, Sverige, Finland, Danmark, Tyskland og Sveits tilsammen.

Sverige

Historien til Academic Work startet i kjelleren på den Kongelige Tekniske Høgskolen i Stockholm i 1998 av tre studenter med en idé om å hjelpe sine medstudenter med å få en jobb. I dag har vi 11 kontorer rundt om i Sverige. Les mer om vår virksomhet i Sverige her!

Danmark

Vårt kontor i Danmark ligger i sentrum av København, nær jernbanestasjonen. 2008 var en spesielt sterk år for Academic Work og vi etablerte tre nye kontorer i Helsinki, München og København. Les mer om vår virksomhet i Danmark her!

Finland

Vårt første kontor i Finland åpnet i Helsingfors i 2008. Våre finske kolleger jobber mye med IT, og dette kan du se i stillingsoversikten på deres hjemmeside. Hvis du kan finsk og vil lese mer om vår virksomhet i Finland, kan du lese mer her!

Tyskland

Academic Work etablerte seg i Tyskland i 2008 og da med et kontor i München. I dag har vi også et kontor i Hamburg. Les mer om vår virksomhet i Tyskland her!

Sveits

I 2015 etablerte vi oss i Sveits, og i dag har vi kontorer i fransktalende Genève og Lausanne. Regionen er preget av store internasjonale selskaper, noe som betyr at mange av våre kunder også er internasjonale selskaper. Les mer om vår virksomhet i Sveits her!

Del artikkelen