Om oss

Historien om Academic Work startet som en idé hos tre studenter i Sverige. De så at studenter som søkte ekstrajobb, og bedrifter som var på jakt etter deltidsansatte, ville ha stor nytte av å jobbe sammen. Trioen startet en bedrift drevet under lite glamorøse forhold fra en studenthybel på den Kongelige Tekniske Høgskolen i Stockholm. Men snart førte kraften i den enkle forretningsideen dem bort fra hybelen og mot stadig ekspansjon. Så langt har vi gjennom 20 år hjulpet ledere i de aller fleste bransjer med å løse behov innen bemanning og rekruttering. Faktisk har vi sammen med våre kunder og samarbeidspartnere gitt over 130 000 young professionals en karrieremulighet.

Academic Work 20 år!

Vår visjon

Vår visjon er å bli alle kunders første valg når det melder seg et behov for bemanning eller rekruttering. Vi vet at våre kunder har forskjellige ønsker, behov og mål. Derfor ønsker vi i samarbeid med deg å finne den løsningen som til enhver tid er best for deg. Om du er usikker på hvordan du vil gå frem, har vi lang erfaring i faget og kan tilby en rekke forskjellige tjenester slik at du ender opp med en løsning hvor du er helt fornøyd.

Den riktige tiden å hente inn en medarbeider kan være i hektiske perioder, under organisasjonsendringer eller når du har behov for midlertidig arbeidskraft. Da sørger vi for at du får den arbeidskraften du behøver på riktig sted – akkurat når du behøver den.

Velg konsulenter med driv

De konsulentene og kandidatene som er en del av Academic Works nettverk er young professionals og befinner seg i startfasen av sin karriere. Det er kandidater med driv som vil opp og frem og som vet at veien dit er gjennom en vel utført jobb i din bedrift. Å jobbe med en young professionals er både effektivt og givende – noe vi er sikre på at du vil merke.

Solid erfaring

Academic Work har jobbet med bemanning og rekruttering siden 1998. Vi kjenner ikke bare vår målgruppe svært godt – vi kjenner også våre kunder og har en god forståelse for den variasjonen som finnes i ulike behov. Vi vet at ingen selskaper er like og vi tilpasser også våre rekrutteringsprosesser tilsvarende.

Visste du at... vi har blitt kåret til Årets Rekrutteringsbyrå to år på rad?

Tradisjon og innovasjon

I Academic Work jobber vi med tradisjonell rekruttering i kombinasjon med at vi aktivt søker opp kandidater via sosiale medier og andre relevante nettverk. Vi vet at trender kan slå raskt og at det er viktig at vi er tilstede der målgruppen kan nås.

Trygghet for deg!

I Academic Work er vi opptatt av å følge bransjens etiske retningslinjer for å sørge for at alle parter har en god opplevelse av samarbeidet. Det skal være trygt å samarbeide med oss. Som et av de første bemanning- og rekrutteringsselskapene kan vi skilte med å være Revidert arbeidsgiver. Det er vi stolte av.

Fleksibilitet

For oss er kunden alltid i sentrum. Derfor tilpasser vi våre rekrutteringsprosesser og vår oppfølging etter hvilke ønsker og behov du har som kunde.

Ring oss på 23 00 90 70 eller send oss en e-post til info@academicwork.no om du heller vil at vi skal kontakte deg. Vi snakkes!

Del artikkelen