Rockestjernen

«Du engasjerer ditt publikum. Fengende spontanitet, impulsivitet og improvisasjon. Det er alltid litt rock ‘n’ roll rundt deg. Alle steder er en mulig scene og alle et mulig publikum, og du er den første til å gripe mikrofonen. Du liker å skape bevegelse hos andre og du engasjerer ditt publikum ved å sette deres tanker og følelser i sving til de svinger i takt med deg. Kort sagt - du stortrives i rampelyset!»
Nå søker vi flere Account Managere både i Oslo og Trondheim! Oppstart fra august 2019.

Søk på stilling som Account Manager

Hvorfor vil du beskrive deg selv som Rockestjernen?

Jeg trives veldig godt i rampelyset og sier ikke nei til å underholde hvis muligheten byr seg. Hver dag går jeg inn med et genuint ønske om å spre glede og energi til alle jeg møter. Jeg trives veldig godt i team, det er alltid flere personer som står bak en god artist. På samme måte tenker jeg at det er flere personer og gode prestasjoner som må til for å nå våre overordnete mål. Vi heier hverandre frem og hjelper hverandre for å skape de beste prestasjonene.

Hvilken karakter er du?

Fortell om din bakgrunn før du startet i Academic Work?

Jeg har jobbet som freelancemusiker, hvor jeg reiste rundt i Norge og spilte og sang på blant annet ulike eventer og i bryllup. Jeg har også erfaring med både med telefonsalg og kundesupport.

Hva er det beste med å jobbe som Account Manager i Academic Work?

Det å møte nye kunder, finne og tilpasse løsninger til hvert enkelt behov. Det er gøy å se at det vi gjør, fører til at young professionals enten kommer seg ut i arbeidslivet eller tar et nytt steg i karrieren. I denne rollen utvikler man mange gode relasjoner og et stort nettverk på tvers av bransjer.

Kan du fortelle om et av dine beste øyeblikk som Account Manager?

AWARDS, den årlige prisutdelingen var utrolig gøy å være med på. Arrangementet var så stort og gjennomført. Dagen starter med en konferanse, som ga mye inspirasjon og energi, før det bare var å hoppe i finstasen og komme seg til årets destinasjon, hvor det er duket opp til gallamiddag, kåringer av årets prestasjoner og en stor fest.

Hvordan vil du beskrive det å jobbe i Academic Work?

Det beste med å komme på jobb er at du alltid møter blide og dyktige kolleger. Har du en dårlig dag, går den som regel raskt over når du kommer på kontoret. Det er et ungt, men samtidig utrolig profesjonelt miljø. Her får man ikke bare gode kolleger, men også gode venner.

Del artikkelen