Vikarbyrå i Trondheim

Behovet for økt bemanning kan komme i perioder og av forskjellige grunner, uansett hva ditt behov er har vi troen på at vi kan hjelpe din bedrift med å finne de rette vikarene til din bedrift. Gjennom 20 år i bransjen har vi blitt godt kjent med young professionals og ser hvilken nytte denne målgruppen har for bedriftene vi samarbeider med.

Kontakt oss

Vikarbyrå i Trondheim

Gjennom våre 20 år i bransjen har Academic Work blitt godt med målgruppen young professionals– ambisiøse og resultatorienterte kandidater som er i starten av sin karriere. En gruppe mennesker som er ivrige etter å komme ut i jobb og dyrke sitt virke for å gjøre det beste for din bedrift. Vi ser viktigheten av å kunne tilby vikarer av denne målgruppen.

I 2010 ekspanderte Academic Work med å åpne sitt andre norgeskontor, i Trondheim. Kontoret ligger i nærhet til studentmiljøet i byen og vi er med der studentene er. Vi ønsker å være en støttespiller for studentene som er interessert i en deltidsstilling ved siden av studiene eller hjelpe de ut i sin første jobb etter fullført grad. Vi ønsker å finne de beste kandidatene til ditt behov og for din bedrift. Har du bedrift i Oslo og omegn kan vi hjelpe deg med vikarløsninger ved vårt kontor der også.

Bemanningsselskap i Trondheim

Bemanning er et felles navn for å leie inn medarbeidere og kompetanse. Kanskje du, som et selskap, står overfor et generasjonsskifte i avdelingen, en stor ekspansjon eller en uventet ledig stilling – da kan en vikar være den rette løsningen. Våre rekrutteringseksperter driver hele rekrutteringsprosessen, og sammen velger du hvilken konsulent(er) som passer for stillingen.

Leier du inn bemanning fra oss gjør vi en utvelgelse etter behovet du har og kandidatprofilen du ønsker deg, det er for at du skal få den kompetansen du har behov for og trenger.

Kontakt oss!

Så langt har vi hjulpet mellomledere og toppsjefer, små og store bedrifter innen alle bransjer med vikarer. Kontakt oss gjerne for en uforpliktende prat om hvordan vi kan hjelpe dere med å løse dagens eller fremtidige behov. Benytt skjemaet under så kontakter vi deg når du ønsker, eller ring oss på tlf. 21 30 53 01

Del artikkelen