I 2020 skal vi lyse ut over 500 stillinger til young professionals innen IT

I 20 år har Academic Work hjulpet studenter, nyutdannede og deg med 1-5 års erfaring med å starte, bygge og ta sine neste steg i karrieren. Den første jobben vi formidlet var en IT-tjeneste, siden har vi hjulpet over 130 000 young professionals ut i jobb. Med vår brede erfaring og vårt store nettverk av selskaper, anser vi det som vårt oppdrag å være din karrierepartner når du skal bygge din fremtidige karriere innen IT.

Se alle ledige IT-stillinger

Academic Work som karrierepartner

I Academic Work er vi et stort team som kun jobber innenfor fagfeltet IT. Vi jobber for at våre konsulenter ikke bare arbeider med spennende arbeidsoppgaver, men vi bidrar også til din faglige utvikling og jobber for at du skal få muligheten til å vokse profesjonelt. I samarbeid med våre kunder tilbyr vi internship- og trainee programmer, mens i andre tilfeller vil man blitt tilbudt introduksjonsprogrammer for at man raskt skal være klar for å løse små og store oppgaver. Vi ønsker å se deg utvikle, samle erfaringer og knytte uvurderlige kontakter for fremtiden.

Mange karriereveier gjennom Academic Work

Gjennom oss kan du jobbe som konsulent eller rekrutteres direkte til en av våre mange kunder i IT-bransjen.
Les mer om å jobbe gjennom Academic Work her.
Når du jobber som IT-konsulent hos oss betyr det at du har mulighet til å jobbe i ulike roller hos forskjellige selskaper og dermed utvide dine ferdigheter, eller spesialisere deg på et bestemt område. Om du arbeider som konsulent i Academic Work vil du samarbeide tett med nærmeste leder for å sikre at du utvikler deg i rollen som konsulent. Du vil få kompetanseutviklingsplan, coaching og tett oppfølging – alt for at du skal få de beste forutsetninger for å både trives og lykkes i din rolle.

Vi i Academic Work ønsker at du skal få muligheten til å jobbe for mange spennende selskaper, samtidig ønsker vi også at du skal få muligheten til å arbeide med interessante problemstillinger og varierte arbeidsoppgaver. Vi kan gi deg muligheten til å arbeide med alt ifra R&D og produktutvikling, som konsulent eller med forretningsutvikling. I 2018 har vi gitt Young Professionals muligheten til å arbeide med skytjenester, maskinlæring, web-programmering, databaseprogrammering, test, mobilprogrammering, interaksjons- og UX-design, lav-nivå programmering i C/C++, sikkerhetsanalyse og produktledelse for å nevne noe.

Vi jobber med mer enn 200 ulike selskaper

Vi har et stort nettverk av selskaper som vi samarbeider med og gjennom oss kan du bli kjent med selskaper, bransjer og problemstillinger du kanskje ikke var kjent med fra tidligere. Våre kunder strekker seg fra mindre start-up bedrifter til store internasjonale aktører, og deres fellesnevner er at de alle har interesse for Young Professionals.

Vil du jobbe i Fremtind, Norges mest innovative forsikringsselskap?

Bli kjent med Fremtind

Det at vi også arbeider med selskaper i ulike bransjer gjør at vi også kan tilby stor variasjon i hvilke problemstillinger du skal være med å løse. Det er en stor forskjell å arbeide med problemstilling for en humanitær organisasjon, til en finansinstitusjon og der igjen til selskap som arbeider i fiskerinæringen. Uansett, det mangfold av selskaper vi arbeider med gjør at vi har gode forutsetninger for å finne et miljø, oppgaver og ansvar som passer deg– der du er i karrieren. Enten om du er under utdanning, nyutdannet eller om du er klar for din andre og tredje jobb.

Muligheter som IT-konsulent i Academic Work

IT-bransjen er preget av stadig endring. Derfor er det også viktig for deg som IT-konsulent å fortsette å utvikle dine ferdigheter. Gjennom Academic Work har du mulighet for å delta i talentprogram hos noen av selskapene vi jobber med. Et talentprogram innebærer vanligvis en solid introduksjon og oppgaver som øker over tid i kompleksitet. Dette skjer parrarelt med kompetanseutviklingstrening og coaching hvor du også får ekstra støtte fra din konsulent i Academic Work. Målet med talentprogram er at du til slutt skal fast ansettes hos bedriften.

Drømmer du om en karriere innen IT men mangler kunnskapen?

Kanskje du allerede har en utdanning innenfor IT bransjen men ønsker å spesialisere deg? Eller har du ingen har bakgrunn eller kunnskap fra IT men ønsker et karriereskifte? Gjennom vårt accelerated learning program gir vi deg muligheten til å starte karrieren eller gjøre et karriereskifte på 12 uker- ingen forkunnskaper innen IT er nødvendig. Academy er fremtidens skole, vi forbereder og utdanner mennesker med de rette evnene og ambisjonene for nye utfordringer og karrierer.

Les mer om Academy

Bli bedre kjent med noen av våre samarbeidspartnere

Les mer om Atea, Fremtind, Teleplan Globe, Nagarro, MainTech, Tripletex
Del artikkelen