Academic Work nominert som Årets rekrutteringsbyrå!

For tredje år på rad er Academic Work nominert til prisen som Årets rekrutteringsbyrå på The Hunt i regi av Finn.no. I tillegg er vi utrolig stolte av at vårt søsterselskap AW Academy Norway er nominert til utmerkelsen Årets kampanje. Arrangementet er en dag med inspirerende foredrag, nettverksbygging, god mat, og ikke minst prisutdeling for de som jobber innen bemanning, rekruttering og HR.

The Hunt 2020

Den 25. februar inviterer Finn.no for tredje gang til The Hunt. Et arrangement som feirer HR- og rekrutteringsbransjen og har over 700 personer påmeldte innen HR, rekruttering og fra bemanning- og rekrutteringsbransjen. Arrangementet avsluttes med en storslått gala hvor det kåres vinnere i følgende kategorier:

Kåringene vurderes av en jury bestående av Kristin Skogen Lund (Schibsted), Sven Kinden Iversen (HR Norge), Even Hagelien (NHO Service og handel), Einar Stolpe Karlsen (Publicis Media Norge), og Monica Hammer (FINN.no).

Kriterier for årets rekrutteringsbyrå

Best place to work.

Vi jobber hver dag for å være en arbeidsplass hvor våre medarbeidere ønsker å være over lang tid. Alle våre flotte medarbeidere er med på å skape den unike kulturen vi har. Dette gir resultater, for fjerde året på rad vinner vi prisen «Employer of the year» av Brilliant Awards. Dette er vi svært stolte av! Les mer om vår kultur her

Every clients first choice.

Vår visjon er å bli alle kunders første valg når det melder seg et behov for bemanning eller rekruttering. Vi benytter NPS for å følge og måle kundetilfredshet, månedlig og på året. Enkelt fortalt handler dette om lojalitet fra kundene. I 2019 ender vi på 71 (like høyt nivå som i 2018). Det blir sagt at over 50 er fremragende. Med andre ord vil vi påstå at dette er den beste kvitteringen vi kan få fra kunder og samarbeidspartnere på at vi gjør mye meget bra.

Flere tjenester og løsninger

De siste årene har vi opplevd at våre samarbeidspartnere ønsker at vi skal tilby flere tjenester og løsninger. Med dette i bakhodet har vi jobbet for å utforme flere og nye innovative tjenester og løsninger som People Plan, YPAI, Academy og Happo.

Innovativ rekrutteringsprosess

Å søke jobb gjennom Academic Work skal kunne gjøres på tre klikk, enten via mobil eller andre plattformer. Hit kom vi i 2019. Les mer om hvordan her.

Vi benytter oss av en adferdsbasert rekrutteringsmetodikk som kan predikere fremtidig jobbadferd. hvis vi sier at en perfekt predikasjon av fremtidig ytelse i jobb er 1.0 gir denne modellen 0,51. For å sterke fremtidig prediksjon ytterligere har vi sertifisert 18 av våre rekruttere i testverktøy.

For å gjøre presentasjonsdelen enklere, tydeligere og GDPR vennlig utviklet vi Happo. Happo er et rekrutteringsverktøy vi tilbyr våre kunder, bransjekolleger og konkurrenter gratis. Happo er GDPR compliant og tilbakemeldingene er utelukkende positive. Så langt i år har vi nærmere 1000 brukere i Norge, og tallet vokser måned for måned. Les mer om vår rekrutteringsprosess her.

Innsikt til kandidater og bransjen.

Stories & Insights er i 2019 besøkt over 300 000 ganger. Her deler vi alt fra jobbsøkertips itl inspirasjon om stillinger og historier fra arbeidslivet. I 2019 gjennomfører vi nesten 100 eventer primært for kandidater. Eventene spenner fra speedintervjuer, CV-kurs til graduate event. Vi er svært stolte av at kandidater i 2019 har fått truffet over 40 potensielle arbeidsgivere gjennom oss, og fått høre om over 40 forskjellige kulturer i små og store selskaper.

Vi gjennomførte YPAI for 4. gang i 2019. YPAI handler kort og godt om employer branding, Norges mest attraktive arbeidsgivere og viktigst; hva skal til for at young professionals velger deg som arbeidsgiver. Nesten 500 personer med tilknytning til rekruttering møtte opp i Oslo og Trondheim til frokost for å ta del i resultatene.

Del artikkelen